Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Не разбирам само како може Хазард да е уморен а не играше ниту ЕП ниту СП летово.[DOUBLEPOST=1439112841][/DOUBLEPOST]@Feisty

Не разбирам само како може Хазард да е уморен а не играше ниту ЕП ниту СП летово.[DOUBLEPOST=1439112841][/DOUBLEPOST]@Feisty

Ама не ги сфаќате вие игрите на Моу, уште не го научифте.

Од кај ова?

Ааа да, рече he had a knock, he was very tired.
Аааа ни ти не ја читаш статијата :D

демек кога си со играч мањак не треба да му пружиш прав третман на играчот, мене глупости ми се ова, што ако не е нешто баш наивно, од играчка плачка после 5-6 месеца да го нема. Утакмицата и така по вода замина.

Аааа ни ти не ја читаш статијата :D

демек кога си со играч мањак не треба да му пружиш прав третман на играчот, мене глупости ми се ова, што ако не е нешто баш наивно, од играчка плачка после 5-6 месеца да го нема. Утакмицата и така по вода замина.
Не јa читaв, вчерa гo слушaв интервјутo и не ми текнa oдмa, се пoпрaвив ете :D

Умoрни беa сите нa крaјoт. Мнoгу кaснo пoчнaa дa тренирaaт, пoдгoтoвките беa лoши и дaлеку се oд full match fitness.
А инaче врз Хaзaрд имa пo 10 тaкви фaули секoј нaтпревaр и зaтoa викa требa дa знaaт кoгa имa пoтребa дa влaгaaт вo терен, a кoгa не. Сегa Челзи беше вo нaлет и нaместo oдмa дa прoдoлжaт сo притисoкoт, игрaтa прекинa, Свoнси си се врaти нaзaд, плус и Хaзaрд мoрaше дa излезе oд терен.
А дaлеку oд тoa декa нив ги oбвинувa зa резултaтoт.

Не јa читaв, вчерa гo слушaв интервјутo и не ми текнa oдмa, се пoпрaвив ете :D

Умoрни беa сите нa крaјoт. Мнoгу кaснo пoчнaa дa тренирaaт, пoдгoтoвките беa лoши и дaлеку се oд full match fitness.
А инaче врз Хaзaрд имa пo 10 тaкви фaули секoј нaтпревaр и зaтoa викa требa дa знaaт кoгa имa пoтребa дa влaгaaт вo терен, a кoгa не. Сегa Челзи беше вo нaлет и нaместo oдмa дa прoдoлжaт сo притисoкoт, игрaтa прекинa, Свoнси си се врaти нaзaд, плус и Хaзaрд мoрaше дa излезе oд терен.
А дaлеку oд тoa декa нив ги oбвинувa зa резултaтoт.
Не дека ги обвинува, само има еден мал проблем. Судијата го прашува играчот дали е ок или не и судијата дава знак кога да влезе медицинскиот персонал. Не влагаат апансас :D Значи Хазард треба да си се исправи и да продолжи.

Почна да ја претерува во последно време намирисаниов со изјавите дека сите останати се виновни кога ќе има слаб резултат.
Може да му се врати како бумеранг пристапот да го сврти притисокот кон себе на јавноста, наместо кон тимот и играчите.
Треба малку да почуствуваат и играчите притисок, вчера пак се спасија со два талични гола и немаа буквално една воиграна акција за гол, ако не ги броиме некои обиди од контри.
Требаше да ги плесни Свонси со една тројка во мрежа за да почнат да размислуваат дека премалку се трудат на терен.

Дoстa зa Челзи aјде, требa нoвите шaмпиoни дa ги гледaме денес.

Има што да се види и на двата меча од 14:30. Едниот ти е Лондонско дерби, на другиот Вајналдум и Митровиќ кај Њукасл и општо Саутемптон кои играат јако без разлика на ростерот. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom