Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Разберете, ваква приказна како на Лестер се случува еднаш во 20 години. Не секоја екипа која се бори за опстанок а реално има потенцијал за повеќе, следната сезона ќе се бори за титула.

Разберете, ваква приказна како на Лестер се случува еднаш во 20 години. Не секоја екипа која се бори за опстанок а реално има потенцијал за повеќе, следната сезона ќе се бори за титула.
Томи доста бе

Изгледа јас сум еден од ретките што сака кокошките да освојат. Ептен се потценети оваа сезона.

Изгледа јас сум еден од ретките што сака кокошките да освојат. Ептен се потценети оваа сезона.
Најдобар тим сезонава, само штета што се погодија со лестер. Ова ти доаѓа исто ко што баерн има најдобар тим евер во сезона кога барса се ванземаљци и само армагедон може да спречи да не освојат се по список.
Ја искрено би сакал да ги видам во јунајтед барем ериксен, вертонген, лорис, роуз, алдервилд, али, дејвис, покетино, даер, кејн и да не претерувам...тоа ти е исто ко да сакаш во бреша да глеаш играчи од јувентус.

Од Роналдо, Бејл, Бензема, Родригез, Рамос на Тејлор, Обертан, Шелви и Сисе
Некој од Роналдо на Шелви, некој од Ферги на Мојс. Некој се смее, некој го оправдува потегот.

Јунајтед го купија Обертан кога си отиде Роналдо, нели? :D

Стерлинг е најголемо дупе во Англија моментално ..... врска нема за кој кур дадоја 50м Сити незнам ..

Веруваме во Рафа, да ни даде шанса да си ја спасиме сезоната

Не ми се верува дека една од Лестер, Арсенал, Тотнем ќе бидат шампиони сезонава.

Комедии стана лигава а доказ за тоа се и очајните настапи во Европа.

Ама ајде..... ако ништо друго барем Лестер имаат шанса да бидат англиски шампиони! Форца Лестер! :vozbud:

CdWaNxYWwAAz8C7.png

I wish I went to Chelsea when I had the chance :icon_lol:

Боурнеманија боранија најверојатно ќе изборат опстанок.
Свака част, дојдоја како дебитанти во ПЛ со најнизок буџет, 3 мил. најскап трансфер во клубот му е Вилсон, стадионот има капацитет 12 000 гледачи, на толку повредени играчи пак успеаа да се држат. :bravobe:
Сега во најбитниот период му се враќат од повреди играчите, Градел дал гол денес интересен играч е овај.
Ова, а не онде Јунајтед, Челзи, Сити ми трошат по 300 мил. и пак со прсто во :cenzura: пак беа треснати од Бурнамут, пак нема ни еден трофеј да земат, пак ќе се борат за место во Лига Европа. Нека се пикнат во некој топ и онаму успич нека ги исфрлат.
In fact, Eddie Howe has managed to build his squad for under £10million, which is less than Sky Sports are paying to television each game in the latest television deal.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom