Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Тој контакт е технички само колку да се каже дека имало контакт, тоа ми е мене поентата. За ПЛ стандарди е ништо, да не зборам од кинетички аспект дека никако не му влијаеше на балансот. Си падна, си изнуди пеналче и донесе победа, браво за тоа ама барањево аргументи за контакт колку да се оправда одлуката ви е исто како влакно во јајце да барате.
:D

Муабетот ми е дека имаше контакт и пак ќе те прашам, дали ако беше со стопало а не со колено ќе беше повеќе пенал него сега? :)

:D

Муабетот ми е дека имаше контакт и пак ќе те прашам, дали ако беше со стопало а не со колено ќе беше повеќе пенал него сега? :)
Ист таков контакт по инерција и со рака да беше, не би судил.

Малце се издолжи ова, нема везе, не оти ми смета (многу :D) што тепа ливерпул ама аргументиве ви вриштат. Имало контакт. Абе ајде бегајте таму, Досон му се ушта на Марсиал не ни помисли да суди судијата контакт и то во дефанзивна игра а не такви смешки како тоа врз Бентеке.

Ако знае Блинд каде излета, глава сечам.

Мата никад не бил агресивен нити некогаш имал намера,колку што памтам. Не е таков тип на играч.
Па не е, не беа агресивни стартови, детски беа, наивни, затоа пишав наседна :)

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.
Абе дрвa едни ги имaм дa не изгубaт и не јa стaив нa пoлувреме нa 3 квoтa зa кец си викaм ќе изигрaaт еднaш кaкo шo требa.....

Иначе, прв пресврт во историја на клуб со играч мањак.

Ама како што изминува сезонава, сепак Фирмињо не испаѓа како флоп да е, за разлика од други играчи.
За прва сезона има импресивни бројки, Клоп како да му ја најде позицијата.

Сезонава нека изгубат уште некоја утакмица за да не играат ЛЕ следната па да се фокусираат со моу на лигата вака ЛШ да играат овие ретардирани играчи тешко уште потешко е што имаат луд тренер ..кој курац бе тенџере едно идеш на центаршутеви кога имаш кепеци во напад наспроти одбрана висока како ајфелова кула пред нив .

Ама како што изминува сезонава, сепак Фирмињо не испаѓа како флоп да е, за разлика од други играчи.
За прва сезона има импресивни бројки, Клоп како да му ја најде позицијата.
7 гола и 4 асистенции на последните 8 утакмици :uzi:

Ист таков контакт по инерција и со рака да беше, не би судил.

Малце се издолжи ова, нема везе, не оти ми смета (многу :D) што тепа ливерпул ама аргументиве ви вриштат. Имало контакт. Абе ајде бегајте таму, Досон му се ушта на Марсиал не ни помисли да суди судијата контакт и то во дефанзивна игра а не такви смешки како тоа врз Бентеке.
Погледни ја уште еднаш снимката, види ја и сликата. Види каде е Бентеке, каде му праат старт а каде е топката. Делајни од топката е одалечен добри 3 метри а прави старт при што го уклизува (со колено) противничкиот играч. Слаб, дебел, тежок, лесен, шпански, унгарски, старт има, тоа сакам да ти кажам. Дали јас или ти во субјективни ситуации би го суделе, тоа е веќе друг муабет.

Од гифот на Пеџа стои дека има пенал иако во нормална брзина не видов како изгледа. Ако е бил во трк Бентеке, контактот беше доволен за да изгуби баланс и да свири пенал судијата.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom