Донев
★★
- Член од
- 9 мај 2008
- Мислења
- 35.764
- Поени од реакции
- 52.741
Баш...Подобра игра имаше Манчестер Јунајтед. Далеку поконкретни кон голот. Нормално, не ни можеш нешто помалку да очекуваш од врвни засилувања.
Shots on target - 0
Баш...Подобра игра имаше Манчестер Јунајтед. Далеку поконкретни кон голот. Нормално, не ни можеш нешто помалку да очекуваш од врвни засилувања.
Статистиката на страна, прикажаа феномелна игра, поготово новите засилувања.Баш...
Shots on target - 0
Јас имав петка, па пак не знамНе знам шо е топографија кец имав географија
Епа тоа се бенефициите од засилувања од 60 милиони и засилувања со огромни плати.Статистиката на страна, прикажаа феномелна игра, поготово новите засилувања.
Исто, се гледаше дека 15тина минути пред крај, малку фалеше Гигс да влезе во игра.
Штета вашата бурмашина беше изабена па изгубивте 3:0....БУШИИИИИИИИ !!!![]()
Не знам за него ама ја да бев на местото на усраниот тефтер после ваквите измени сам ќе се казнев на некој начин. Онака ќе застанев пред огледало, ќе сфатев дека сум екстра глуп и дека не сум за тренер на еден тим ко Манчестер Јунајтед и ќе се фрлев од некој мост.А ти да беше кој ќе го ставеше, АЛ ВАН ПАМЕТЕН?
Јас мислам дека треба да имаат милост нашите, 3 месеца чекаше дечкото да го напише постот...Минимум четворица ќе те цитираат на првиот пораз на Ливерпул и ти ќе се осеќаш заебано![]()
Не знаат вашите за милост. Немилосрдни сте, цел фан клуб. Сите се плашимеЈас мислам дека треба да имаат милост нашите, 3 месеца чекаше дечкото да го напише постот...![]()
Таков ни е клубот, нечовечен.Не знаат вашите за милост. Немилосрдни сте, цел фан клуб. Сите се плашиме![]()
Зарем и ти осеќаш?Таков ни е клубот, нечовечен.![]()