Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 јули 2011
Мислења
1.339
Поени од реакции
3.202
Current PL table
1. Chelsea
2. Man City
3. Southampton
4. Shaw
5. Chambers
6. Pochettino
7. West Ham
8. Lallana, Lambert, Lovren

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Баш...
Shots on target - 0
Статистиката на страна, прикажаа феномелна игра, поготово новите засилувања.
Исто, се гледаше дека 15тина минути пред крај, малку фалеше Гигс да влезе во игра.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.764
Поени од реакции
52.741
Статистиката на страна, прикажаа феномелна игра, поготово новите засилувања.
Исто, се гледаше дека 15тина минути пред крај, малку фалеше Гигс да влезе во игра.
Епа тоа се бенефициите од засилувања од 60 милиони и засилувања со огромни плати.

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
8.344
фротменот на фан клуб манчестер го нема нешто

Член од
23 август 2010
Мислења
40.065
Поени од реакции
117.046
А ти да беше кој ќе го ставеше, АЛ ВАН ПАМЕТЕН?
Не знам за него ама ја да бев на местото на усраниот тефтер после ваквите измени сам ќе се казнев на некој начин. Онака ќе застанев пред огледало, ќе сфатев дека сум екстра глуп и дека не сум за тренер на еден тим ко Манчестер Јунајтед и ќе се фрлев од некој мост.

Ја искрено подебилен тренер немам видено во мојот живот, а имам доста дебили видено, можда Мацари ама се ми се чини дека Ван Гал има предност. Ликот го вади Перси го става Фелаини :pos::pos: Изгледа ја имаше играно овер на жолти картони па затоа го стави Фелаини. :pos:

Шанса немаа еј, шанса, освен онаа на мртвиот Мата кој утна празен гол, јер со десна му е забрането. :D Али ај тоа нема везе, мене стварно не ми беше јасно што кур му беше со формацијата на тефтерот... Не разбирам бе некои луѓе и крај, толку години е во фудбалот, па пичка му матер слеп да е ќе примети дека не бива така. А најјак момент на утакмицата беше кога Смолинг на негова половина ја подаде со пета на КАСПЕР, онака го бркаат 2-3ца од Сотон, му вршат пресинг и овој мава пета ко да водат 5-0 па ај ќе си играм курот. :pos:

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.869
Поени од реакции
10.234
#трипетдва чак до минатово коло како тркач од сенка за титула спомнуваа :misticen:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.815
Поени од реакции
44.151
Минимум четворица ќе те цитираат на првиот пораз на Ливерпул и ти ќе се осеќаш заебано :(
Јас мислам дека треба да имаат милост нашите, 3 месеца чекаше дечкото да го напише постот... :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom