Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
ЊТФ -_-

Ја глеам досаднава утакмица 80 и кусур минути едвај еден авто гол падна, отидов до веце и 2-3 глеам...

Некој што ја играл 2ка оваа сега тахикардија доживува :ROFLMAO:

Еве сега Туре влага ќе ја реши сто посто (y)

sterling kakvo igraciste e, neka mu produzat dogovor neka go zastitat i neka baraat 60m minimum, igraciste e maliot, u momentov so staridz se nositeli na igrata na timov a baloteli e prikazna za sebe, enormen talent, nula karakter, u pravo bese mur koga vikase baloteli da me slusa mene ke stane najdobar napagac vo Evropa, ako tera po svoe ke si ostane vo mladinskiot sostav ( ova koga go kazni u inter i go prati da trenira so primavera timot ).

Ххаха, ќе има кошмари момаков долго време. Боље да ја рогнеа преку трибина него што шутираа.:pos:

ЊТФ -_-

Ја глеам досаднава утакмица 80 и кусур минути едвај еден авто гол падна, отидов до веце и 2-3 глеам...
Заклучок: Почесто почни да идеш во ВЦ

Ете зашто не го земаа Кокер... тактички.
Повеќе корист имаат кога игра против нив, отколку за нив.

Може малце субјективно оти ја имав 1Х ама ни Манчестер немал понезаслужена победа до сега. Ама и овие КПР се за стап бе. И вториот и третиот гол им ги дадоа на буквално ист начин. Залетаа за победа и им го шибнаа од контра. Браво, да ти ебам среќата да ти ебам.

Колку ме само напиздија овие Ливерпул со шугавата одбрана тоа е чудо.

Имало и полошо од тоа да немаш одбрана... Ќе не наполни до врв Реал вака ако играме.

Ваков натпревар се случува еднаш на 10 години. Вака-така, ни се вратија двата бода кои незаслужено ги загубивме од Евертон. Балотели искрено живци ми искина, ама јебига таков карактер е и очигледно ќе треба да се навикнеме на него, ваков каков што е. Ако по некоја случајност играме вака против Реал, ќе јадиме 3-4 парчиња секако, без разлика што играме на Енфилд.

Го повлекувам секој лош збор кажан за Колкер Каков дифендер човече.Таква ладнокрвна и рутинска завршница во 94 минута уфф..може да му позавидат и најдобрите напаѓачи.
Би го зел у Јануар чисто како благодарам за двата бода.

Го повлекувам секој лош збор кажан за Колкер Каков дифендер човече.Таква ладнокрвна и рутинска завршница во 94 минута уфф..може да му позавидат и најдобрите напаѓачи.
Би го зел у Јануар чисто како благодарам за двата бода.

Мене да ти кажам право, пошмекерски ми беше голот од Дан. Каква реализација со крампоните. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom