Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Ама можеше и да не суди, он си одбра да не суди :D

Лошо ти се чини, не сум збунет :)
Знам за 2006-07 дека играше лев бек ама ЕПТЕН принудно повреден беше Клиши и Галас ако не се лажам. Ама знам дека Фламини прво играше десен бек не сум улав. Знам Венгер го ротираше нон стоп дур ен му ја најде позицијата, и тамам одигра одлична сезона избега во Милан несакаше да потпише договор.

Ама ти ме заебаваш или што е работава? :D Пред да дојде Фламини во Арсенал играше прва постава во Марсеј заедно со Дрогба и дури и во Марсеј играше средина, а не бек. :)

Го промаши, едвај малку го закачи, недоволно за човек од метро девеес да падне така.

Пенал имаше и за Стоук во прво и не го свирна. А овај плачково шо коментира плавшич, тој ќе кажува дали е пенал или не.. Цела Србија за сити навива.

Ги гледаше некој Саутемптон? Како одигра мојот миленик Тадиќ?
И да, утре очекувам голеада меѓу Пул и Тотенхем.

Пенал имаше и за Стоук во прво и не го свирна. А овај плачково шо коментира плавшич, тој ќе кажува дали е пенал или не.. Цела Србија за сити навива.

Таков ли впечаток имаш. Веројатно заради српските играчи таму- Коларов, Настасиќ, Јоветиќ.

Еве уште еден доказ колку годинава премиерлигата е уште поизедначена и понеизвесна.

лол што кур се дешава на Њукасл-Палас ?

Играчиште да ти бил овој Заха бе

Да не заборавам, за месец Август Гери Монк менаџер на месецот и Гулфи Сигурдсон играч на месецот. Без конкуренција.

WILFREDDD ZAHAAA :D:vozbud:

- Спасија глава Палас од трет пораз, да не беше Заха ке беа на последното место заковани :D

Хари факинг Реднап со 3-5-2 формација го победи Сандерленд кој ремизираше минатото коло против Манчестер Јунајтед. Значи не е до фомрацијата. :ROFLMAO:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom