ЗНачи сити не е мерило за ливерпул,така?Ја па мислев со потрошени толкави пари на играчишта летово, ќе игравте за титулата. АЈде да ве видиме против тотенхем како ке се покажете.На западу ништа ново, стално губиме на Етихад па и не е некоја трагедија ова. Лошо е ако има порази од Свонси, Сандерленд, и слични екипи на нив. Таман да се консолидира екипата па да се атакува против Тотенхем
18 годишњаков летово се напумпал, барем така го прикажаа после СП.Ама Форест Гамп се смета за еден од најфит бековите во светот, нели?Затоа е чудно како дебел 18 годишњак ги изиграл сите утакмици по 90 минути и покрил толкава далечина.
Daily Mail се ќе прикажат за кликови18 годишњаков летово се напумпал, барем така го прикажаа после СП.![]()
Не ни смеат такви термини да се користат у темава, али по еден пораз се глеа кој каков е, што се чекало да се каже, а утре мене некој ќе ми каже сум бил неподнослив. Двоен аршин.Не заборавајте...Ливерпул изгубија од шампионот и сеуште имаат два бода повеќе од Манчестер. Имаат добра игра, нов тим а Сити се стариот ист тим без големи измени.
Со Балотели, фит Чан се ќе биде подруго. иако изгубија 3-1 јас сум задоволен од Ливерпул, пак ке газиме годинава. Ние изгубивме од Сити на гости, Манчестер изгубија од Свонси дома и пази молим те Лузерпул...кое лицемерие човече))))))))))))))
Ако се Ливерпул пациенти, тогаш што се Манчестер?Пациенти
Па знаеме и ние редовно да си губиме од нивАко се Ливерпул пациенти, тогаш што се Манчестер?
Леле не ме терај да ти ги вадам постовите после поразот од свонси ,комедии ке ти биде постов.Не ни смеат такви термини да се користат у темава, али по еден пораз се глеа кој каков е, што се чекало да се каже, а утре мене некој ќе ми каже сум бил неподнослив. Двоен аршин.