Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 април 2012
Мислења
32.890
Поени од реакции
67.528
Руни 7 години не им сметаше :pos:

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.375
Поени од реакции
12.802
Абе колку и да ги нејќам Арсенал и користам секоја прилика да ги пецкам фановиве овде, не ми е проблем за Чех што иде. Не сум како @Makedonec_7 овде чру фан he he си има човекот фамилија и тие ствари, не е лесно да менува држава, особено кога децата му раснеле у Лондон и идат у школо. Оправдана одлука за траснфер, он своето го пружи и даде се што можеше да даде за Челзи, масивен респект.
А Окс може, и онака ни фали добра конкуренција за Вилиан десно :D
Може да се трампаат Чех за Окс, ама ќе треба да доплатите +10м, Окс моменатлно вреди околу 25м.

#NeverGetsOld
#Hehe
:icon_mrgr:

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.858
Поени од реакции
10.230
metro.co.uk/2015/06/18/chelsea-are-as-deluded-as-manchester-city-if-they-think-they-can-get-oxlade-chamberlain-from-arsenal-5251833/

That must've hurt ya курињо :D
Поочаен од Грујота е :D

H

HoT IcE

Гостин
Може да се трампаат Чех за Окс, ама ќе треба да доплатите +10м, Окс моменатлно вреди околу 25м.

#NeverGetsOld
#Hehe
:icon_mrgr:
Што беше финта со сликава?
Со него го помеша Гибс онај глупиот судија или не?
Иначе појма немам колку вреди Окс, али отприлика тука некаде е со оглед на трансфер цените општо.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.375
Поени од реакции
12.802
Што беше финта со сликава?
Со него го помеша Гибс онај глупиот судија или не?
Иначе појма немам колку вреди Окс, али отприлика тука некаде е со оглед на трансфер цените општо.
да, еден судија ги помеша, Окс спаси чист гол со рака, овој му даде црвен на Гипс.
Чех како што знам го вреднуваат на 12м, а Чемберлејн ние го купивме 15м, сега вреди од 20 до 25м.
Ама нема шанси да има таква трампа, а плус читам дека Челзи биле заинтересирани за Грин.Со Грин добиваат добар бекап голман и плус е хоумгорун играч,

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Абе реакцииве ко Санчез да пробале да го земат.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Абе реакцииве ко Санчез да пробале да го земат.
Венгер две години нема продадено играч, сигурно нема да продади и годинава, барем од главните. А Окс е играч врз кој ќе се базира играта во наредните години. Последен кој успеа да ни лапни голем играч беше Сер Алекс со Ван Перси, мислам дека таа приказна заврши за нас. Доколку дојде Чех ќе ни треба само напаѓач за да ви бидиме конкуренти, сериозни, за следната сезона. И нормално, да се здрави сите. :D

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Di marzio pisa deka za nekolku dena Petr vo Arsenal za 7 m.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Секое лето купуваат играчи и ја фураат приказната ,,е овој ни требаше за да бидеме конкурентни''. И пак завршуваат четврти.

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.345
Поени од реакции
5.460
Венгер две години нема продадено играч, сигурно нема да продади и годинава, барем од главните. А Окс е играч врз кој ќе се базира играта во наредните години. Последен кој успеа да ни лапни голем играч беше Сер Алекс со Ван Перси, мислам дека таа приказна заврши за нас. Доколку дојде Чех ќе ни треба само напаѓач за да ви бидиме конкуренти, сериозни, за следната сезона. И нормално, да се здрави сите. :D
И нормално да сте конкурентни :D

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Секое лето купуваат играчи и ја фураат приказната ,,е овој ни требаше за да бидеме конкурентни''. И пак завршуваат четврти.
Mozhebi, nekoi velat taka. Jas ne. Neka se zdravi site, pa kje prajme muabet. I Messi kupi go, ako nema koj da mu dodade...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom