Топче
Арсеналиста
- Член од
- 18 септември 2010
- Мислења
- 9.231
- Поени од реакции
- 14.576
Може да се трампаат Чех за Окс, ама ќе треба да доплатите +10м, Окс моменатлно вреди околу 25м.Абе колку и да ги нејќам Арсенал и користам секоја прилика да ги пецкам фановиве овде, не ми е проблем за Чех што иде. Не сум како @Makedonec_7 овде чру фан he he си има човекот фамилија и тие ствари, не е лесно да менува држава, особено кога децата му раснеле у Лондон и идат у школо. Оправдана одлука за траснфер, он своето го пружи и даде се што можеше да даде за Челзи, масивен респект.
А Окс може, и онака ни фали добра конкуренција за Вилиан десно
Што беше финта со сликава?Може да се трампаат Чех за Окс, ама ќе треба да доплатите +10м, Окс моменатлно вреди околу 25м.
#NeverGetsOld
#Hehe
да, еден судија ги помеша, Окс спаси чист гол со рака, овој му даде црвен на Гипс.Што беше финта со сликава?
Со него го помеша Гибс онај глупиот судија или не?
Иначе појма немам колку вреди Окс, али отприлика тука некаде е со оглед на трансфер цените општо.
Венгер две години нема продадено играч, сигурно нема да продади и годинава, барем од главните. А Окс е играч врз кој ќе се базира играта во наредните години. Последен кој успеа да ни лапни голем играч беше Сер Алекс со Ван Перси, мислам дека таа приказна заврши за нас. Доколку дојде Чех ќе ни треба само напаѓач за да ви бидиме конкуренти, сериозни, за следната сезона. И нормално, да се здрави сите.Абе реакцииве ко Санчез да пробале да го земат.
И нормално да сте конкурентниВенгер две години нема продадено играч, сигурно нема да продади и годинава, барем од главните. А Окс е играч врз кој ќе се базира играта во наредните години. Последен кој успеа да ни лапни голем играч беше Сер Алекс со Ван Перси, мислам дека таа приказна заврши за нас. Доколку дојде Чех ќе ни треба само напаѓач за да ви бидиме конкуренти, сериозни, за следната сезона. И нормално, да се здрави сите.
Mozhebi, nekoi velat taka. Jas ne. Neka se zdravi site, pa kje prajme muabet. I Messi kupi go, ako nema koj da mu dodade...Секое лето купуваат играчи и ја фураат приказната ,,е овој ни требаше за да бидеме конкурентни''. И пак завршуваат четврти.
третиСекое лето купуваат играчи и ја фураат приказната ,,е овој ни требаше за да бидеме конкурентни''. И пак завршуваат четврти.
U not watch football?Секое лето купуваат играчи и ја фураат приказната ,,е овој ни требаше за да бидеме конкурентни''. И пак завршуваат четврти.