Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 септември 2008
Мислења
11.858
Поени од реакции
10.230
Се знае дека ќе дојде де :)
Си сака човекот поради фамилијата да остане во Лондон и клубот ќе го испочитува тоа.
Си знае чоекот кај има бериќет, со Фалкао сеа ептен му ги опуливте очите :D

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.345
Поени од реакции
5.461
Чех заслужува да остане да игра у добар тим од ПЛ а и самиот рече дека ако има можност да остане у Лондон ќе остане така да ако се официјализира све најбоље!

W

wicked_1

Гостин
Фудбалска легенда ќе имаат барем сеа у состав, треба и капитенска лента да му дадат

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Го спомнувате Мика Ричардс, а не кажувате дека потпишал за Вила ццц

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Арсенaл прaтиле пoнудa зa Чех, Челзи прaтиле пoнудa зa Oкс :D

H

HoT IcE

Гостин
Абе колку и да ги нејќам Арсенал и користам секоја прилика да ги пецкам фановиве овде, не ми е проблем за Чех што иде. Не сум како @Makedonec_7 овде чру фан he he си има човекот фамилија и тие ствари, не е лесно да менува држава, особено кога децата му раснеле у Лондон и идат у школо. Оправдана одлука за траснфер, он своето го пружи и даде се што можеше да даде за Челзи, масивен респект.
А Окс може, и онака ни фали добра конкуренција за Вилиан десно :D

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Абе колку и да ги нејќам Арсенал и користам секоја прилика да ги пецкам фановиве овде, не ми е проблем за Чех што иде. Не сум како @Makedonec_7 овде чру фан he he си има човекот фамилија и тие ствари, не е лесно да менува држава, особено кога децата му раснеле у Лондон и идат у школо. Оправдана одлука за траснфер, он своето го пружи и даде се што можеше да даде за Челзи, масивен респект.
А Окс може, и онака ни фали добра конкуренција за Вилиан десно :D

Hehh he Ox, kje vidime. He he Ok Pozz

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom