T
Todd Solondz
Гостин
Најискрено помислив дека сликата под Хазард е артикл за тактиката на Мурињо.Хазард зима POTY, спојлнаа
![]()

Најискрено помислив дека сликата под Хазард е артикл за тактиката на Мурињо.Хазард зима POTY, спојлнаа
![]()
Онаа со која направи повеќе шанси од Арсенал?Најискрено помислив дека сликата под Хазард е артикл за тактиката на Мурињо.![]()
Ефективна е, ама доколку сите ја применуваат шахот би бил поатрактивен спорт.Онаа со која направи повеќе шанси од Арсенал?![]()
Кампања беChelsea have now received five yellow cards for diving this season, at least two more than any other team in the Premier League.
Ах, мене мечот што го добивте со Јунајтед ми се виде поскоро.Каква грда и смешна креатура е Мајкл Оливер. Прво не можам да верувам дека не свирна пенал за Челзи во првите 20 минути. Потоа претпоставував дека ќе проба да компензира и погодив. Не свирна чист пенал за Арсенал, кога топката го погоди во рака Кејхил.
Интересно темпо, уште еден доказ дека Челзи автобуси паркира еднаш на 25 натпревари, не на секој дерби натпревар.
Аха, да. Тоа од Фабрегас го окарактеризираше како симулација. А човекот не бараше пенал, едноставно загуби рамнотежа и падна после дуелот.
Оф, иронијо. Не беше бе ти таков. Зашто со ваквите драгонски постови?![]()
Што е со автобусов?
Него фанови на Арсенал, знаете дека Челзи имаше повеќе шутеви во рамки на гол, така?![]()
Зашто пенал? Ко што вика @NomoregameS играчот не е спречен во намерата да даде гол. Контактот е по упатениот шут.Толку беше досадно второто полувреме што сум заспал и еве сега дури се разбудив.
Него нели извадија веќе ref review енглезите, баш ме интересира што велат за дуелот Оспина-Оскар? Во Италија тоа се свири пенал, имало 4-5 такви ситуации последните неколку сезони.
Леле каков инбред е Кејнов
Додатно што никад не сфатив и фудбалериве на таа пара, како им се шета со онаква грда изработка на заби. Онакви заби кај нас ни Неад од Глумово не ти прифаќа. Од авион се гледа дека забине му се мостови со пластика шесто класна бутната и којзнае колку е ошурен за тоа. Англичани и естетика, два различни универзумиМногу сељачка фаца има, уште и на нос збори ...
Еве ќе ти дадам неколку примери каде што голманот налетува на играчот откако тој ја шутира или префрла топката, а судијата свири пенал.Не знам, мене некако ми немаше логика да се свирне пенал.
Оскар не идеше на дриблинг, само ја удри топката и остана на истото место и Оспина се заби во него. Да идеше на дриблинг тоа дефинитивно ќе беше пенал и црвен.
Што знам.![]()
Предност не даде судијата не покажа ништо со рацете. Иначе грешка линк сум копирал за Јуве, поправено е@Mondonico Оваа со Јувентус не си ја ставил.Иначе ниту трите шанси не се исти со оваа денес од проста причина што овие трите што ти ги покажа реално се гледаше дека нема шанси да завршат во гол,додека оваа денес од гол линија ја спаси Белерин.Да беше Мертесакер претпоставуваш што ќе се десеше.Судијата очигледно даде предност иако не видов да покаже со рацете(можеби покажал) поради тоа што видел дека се големи шансите да е гол.Веќе кога се дава предност нема смисла ако не е гол,ајде се враќаме на претходното.Барем не е ова фифа предноста да трае толку и толку секунди.И не се изглупира како 2006 финалето Арсенал-Барселона.Реално 50-50 за пенал.
За мене не беше ова пенал.Англија е многу поразлична од сите,пред се според критериуми.
Предност не даде судијата не покажа ништо со рацете. Иначе грешка линк сум копирал за Јуве, поправено е![]()