Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.512
Поени од реакции
10.276
Зашто да не им се радуваш на градски ривал на нивен стадион кога можеш?
Затоа што ниту гол дадоа,ниту победија,ниту освоија титула.Ова радување е смешно,не на Перси.

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.377
Поени од реакции
5.582
Не стварно не знам како може да замерувате на играчи што слават на гол,победа за својот тим. Што гинат и живеат за тој тим па такви играчи се реткост кој е навивач знае дека такви играчи се највише ценат

Факе

Член од
6 март 2010
Мислења
9.512
Поени од реакции
10.276
Да го имитирам @vidooq Што му е на Мурињо?Кај прво не го пушти Хазард,па ни второ.

Иначе,еве еден коментар за сликава,дефинитивно добар дискрипшн

Zapeo mi je za oko ovaj transparent u lijevom gornjem uglu.
Nesto slicno kao kad 14-godisnjakinja napise na fejsu boli stara ljubav.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.764
Поени од реакции
52.741
Затоа што ниту гол дадоа,ниту победија,ниту освоија титула.Ова радување е смешно,не на Перси.
Не освоија, Арсенал уште имаат шанса?

Добро еве Тери на 34 години изигра перфектно и е најдобриот дефанзивец во ПЛ. Си се радуваше на својот перформанс, му се може.

Факе

Член од
6 март 2010
Мислења
9.512
Поени од реакции
10.276
Титула се слави кога официјално ќе ја освоиш.Ако си малку поразличен од радлеров ќе видиш убаво.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Ај објаснете ја поентата на трансперентот за нас неписмените. Може?

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Освоена е уште пред да почне сезоната.
Да бе, уште пред 2 години кога дојдем Мурињо е освоена, кога ќе биде освоена следната, да знам ич да не ја гледам таа сезона

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.864
Поени од реакции
10.232
Чист пенал. Абе овај Оливер крв да сере све да му се изнаебам у таа глупа бејбифејс фаца. Дај боже свако јутре и увече црнци да го чекаат пред влезе, све ти ебам умрено. Колку пати овај поебал дерби не се брои веќе и пак го форсираат.
Бункер :nesumjas:

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.388
Поени од реакции
12.816
Немав време денес да се пуштам порано на форумов, па еве да надокнадам.

Според мене ова треба да биде тимот на сезоната: Де Геа - Клајн,Кошелни,Тери,Кресвел - Санчез,Матич,Фабергас,Азар - Кејн,Агуеро

За муабетот со дефицит на класа централни дефанзивци во ПЛ, мислам дека не е само во ПЛ туку општо во целиот свет е така, пример се Јунајтед,Сити и Арсенал.Јунајтед не можеа да најдат класа ЦД, Арсенал го купија анонимусот Гејбриел, Сити Демикелис и Мангала..

За денешниот меч, очајно судење, Венгер никогаш нема да го надмудри Мурињо, дури и да го победи еднаш во иднина, ќе речам дека е на среќа.
Немам веќе живци да ја трпам монотоноста од Венгер, се надевам нов тренер ќе имаме наредна година, али тешко.

Честито титула плави, сосема заслужено.

Последно уредено:
Член од
7 септември 2014
Мислења
3.430
Поени од реакции
2.113
kolku zaletani bea nekoj fanovi na Arsenal denes pred utakmica po po po, Jose duri e ziv nema da ima poraz od Venger po se izgleda.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom