Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Да влези Велбек второ, оти то е со Жиру. Барем не очекуваме од Велбек да дај гол, вака се нервираме само. :D

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.806
Поени од реакции
44.118
Не е толку распоредот она што треба ве загрижува, туку неконстантната форма и игра. Резултатите ги вадите некако, ама постојано на таков начин нема да може. Предноста кај Ливерпул е што е во голем залет, одлична играчка и резултатска форма. Дури и Арсенал од тој аспект е во поповолна ситуација од Јунајтед.

Не се согласувам дека Челзи е првак. Особено не, затоа што и Челзи игра топло ладно периодов, згора на се му се случуваат и многу судиски опструкции. А и пет бодови во ПЛ е ништо, се топат многу брзо.
5 поени со меч помалце. Не знам кога точно го игра Челзи заостанатиот, ама мислам дека нема да ја испушти Мурињо титулата.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.687
Поени од реакции
11.786
Послем киксов на Сити очекувам и Челзи да кикснат со В.Хем
иам некое такво претчуство

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
5 поени со меч помалце. Не знам кога точно го игра Челзи заостанатиот, ама мислам дека нема да ја испушти Мурињо титулата.
Најмалку сезонава титулата е во негови раце. А и таквите заостанати натпревари при крај на сезона, со екипи кои се борат за опстанок секогаш се незгодни.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Шампиони сме бе,готово.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.806
Поени од реакции
44.118
Најмалку сезонава титулата е во негови раце. А и таквите заостанати натпревари при крај на сезона, со екипи кои се борат за опстанок секогаш се незгодни.
Во чии раце е според тебе? Судиите? :D

За распоредот, не ти пишав погоре.. Треба и тој да не загрижува, оти Јунајтед има гостување на СБ, а таму имаме една победа со 2 црвени на Челзи и гол од офсајд во последните 15 години. Имаме меч на Енфилд, каде Ливерпул може да не изеде и имаме меч дома со Сити, кои на Олд Трафорд ги немаме тепано од маказите на Руни во 2011.. :) Ем со Тотенхем што веќе 5 меча во низа немаме победа, ама мислам дека ред е да ги плеснеме..

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772

За распоредот, не ти пишав погоре.. Треба и тој да не загрижува, оти Јунајтед има гостување на СБ, а таму имаме една победа со 2 црвени на Челзи и гол од офсајд во последните 15 години. Имаме меч на Енфилд, каде Ливерпул може да не изеде и имаме меч дома со Сити, кои на Олд Трафорд ги немаме тепано од маказите на Руни во 2011.. :) Ем со Тотенхем што веќе 5 меча во низа немаме победа, ама мислам дека ред е да ги плеснеме..
Ја затоа викам дека 5ти ќе сте. И ќе лапам гајба Хајнекен на Широк Сокак. :D :D

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260

Првенствено во играчите. И највеќе. Секако дека и тој фактор игра улога, ама на пример да ги решевме навреме Барнли, црвениот на Матиќ немаше да влијае на резултататот.

Распоредот ви е зезнат многу. Ама па да играте добро, ќе биде помалку загрижувачки. Во оваа ситуација ниту едното, ниту другото не ви оди во полза. Но, еден меч може тоа и те како да го промени.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.806
Поени од реакции
44.118
Првенствено во играчите. И највеќе. Секако дека и тој фактор игра улога, ама на пример да ги решевме навреме Барнли, црвениот на Матиќ немаше да влијае на резултататот.

Распоредот ви е зезнат многу. Ама па да играте добро, ќе биде помалку загрижувачки. Во оваа ситуација ниту едното, ниту другото не ви оди во полза. Но, еден меч може тоа и те како да го промени.
Поубавото од лани е што знам дека ќе ги гледам сите овие утакмици со возбуда, а не како лани целосно во ме боли курот фазон. Ама лошото е што, како што кажав кога гледаш вакви утакмици во кои твојот тим мора да победи, очекуваш тие да се за титула, а не за мочано четврто место. Тоа и ми беше муабетот од почеток, дека мака ми е колку падна Јунајтед за 2 години и затоа се плашам дека ако не фатиме ЛШ и сезонава може враќањето да ни биде даалеку потешко.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.779
Поени од реакции
9.583
Ја затоа викам дека 5ти ќе сте. И ќе лапам гајба Хајнекен на Широк Сокак. :D :D
Ме теши тоа што играме со вас претпоследно коло на ОТ :zloo:

Според мене и Сити не е безбеден на 2ра позиција со игриве што ги тера во последен период поготово што до 5та позиција ги дели 7 поени што не значат многу во моментов. Јака битка ќе биде до крајов според мене.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Сезонава со оглед на тоа што сите "конкуренти" се едвај просечни, ќе биде за Гинис ако не успееме да освоиме титула.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.806
Поени од реакции
44.118
Ме теши тоа што играме со вас претпоследно коло на ОТ :zloo:

Според мене и Сити не е безбеден на 2ра позиција со игриве што ги тера во последен период поготово што до 5та позиција ги дели 7 поени што не значат многу во моментов. Јака битка ќе биде до крајов според мене.
Мене па тоа ме плаши.. Ред иде и Арсенал да не тепаат нас еднаш. Сепак, четврто место бирам повеќе од ФА Куп, па ако не тепаат веќе една поарно да е за недела дена.. Иако идеално е двете да ги освоиме па сезоната да може да ни се нарече колку толку успешна. :)

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.384
Поени од реакции
12.813
дај пенал бе ОМГ, па уште овој се држи за рака од што го боли....:facepalm:

Член од
13 август 2009
Мислења