Да влези Велбек второ, оти то е со Жиру. Барем не очекуваме од Велбек да дај гол, вака се нервираме само. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

5 поени со меч помалце. Не знам кога точно го игра Челзи заостанатиот, ама мислам дека нема да ја испушти Мурињо титулата.Не е толку распоредот она што треба ве загрижува, туку неконстантната форма и игра. Резултатите ги вадите некако, ама постојано на таков начин нема да може. Предноста кај Ливерпул е што е во голем залет, одлична играчка и резултатска форма. Дури и Арсенал од тој аспект е во поповолна ситуација од Јунајтед.
Не се согласувам дека Челзи е првак. Особено не, затоа што и Челзи игра топло ладно периодов, згора на се му се случуваат и многу судиски опструкции. А и пет бодови во ПЛ е ништо, се топат многу брзо.
5 поени со меч помалце. Не знам кога точно го игра Челзи заостанатиот, ама мислам дека нема да ја испушти Мурињо титулата.
Го заречеДа влези Велбек второ, оти то е со Жиру. Барем не очекуваме од Велбек да дај гол, вака се нервираме само.![]()
Во чии раце е според тебе? Судиите?Најмалку сезонава титулата е во негови раце. А и таквите заостанати натпревари при крај на сезона, со екипи кои се борат за опстанок секогаш се незгодни.

Ем со Тотенхем што веќе 5 меча во низа немаме победа, ама мислам дека ред е да ги плеснеме..Во чии раце е според тебе? Судиите?
За распоредот, не ти пишав погоре.. Треба и тој да не загрижува, оти Јунајтед има гостување на СБ, а таму имаме една победа со 2 црвени на Челзи и гол од офсајд во последните 15 години. Имаме меч на Енфилд, каде Ливерпул може да не изеде и имаме меч дома со Сити, кои на Олд Трафорд ги немаме тепано од маказите на Руни во 2011..Ем со Тотенхем што веќе 5 меча во низа немаме победа, ама мислам дека ред е да ги плеснеме..

Во чии раце е според тебе? Судиите?
За распоредот, не ти пишав погоре.. Треба и тој да не загрижува, оти Јунајтед има гостување на СБ, а таму имаме една победа со 2 црвени на Челзи и гол од офсајд во последните 15 години. Имаме меч на Енфилд, каде Ливерпул може да не изеде и имаме меч дома со Сити, кои на Олд Трафорд ги немаме тепано од маказите на Руни во 2011..Ем со Тотенхем што веќе 5 меча во низа немаме победа, ама мислам дека ред е да ги плеснеме..
Поубавото од лани е што знам дека ќе ги гледам сите овие утакмици со возбуда, а не како лани целосно во ме боли курот фазон. Ама лошото е што, како што кажав кога гледаш вакви утакмици во кои твојот тим мора да победи, очекуваш тие да се за титула, а не за мочано четврто место. Тоа и ми беше муабетот од почеток, дека мака ми е колку падна Јунајтед за 2 години и затоа се плашам дека ако не фатиме ЛШ и сезонава може враќањето да ни биде даалеку потешко.Првенствено во играчите. И највеќе. Секако дека и тој фактор игра улога, ама на пример да ги решевме навреме Барнли, црвениот на Матиќ немаше да влијае на резултататот.
Распоредот ви е зезнат многу. Ама па да играте добро, ќе биде помалку загрижувачки. Во оваа ситуација ниту едното, ниту другото не ви оди во полза. Но, еден меч може тоа и те како да го промени.
Ја затоа викам дека 5ти ќе сте. И ќе лапам гајба Хајнекен на Широк Сокак.![]()
![]()

Мене па тоа ме плаши.. Ред иде и Арсенал да не тепаат нас еднаш. Сепак, четврто место бирам повеќе од ФА Куп, па ако не тепаат веќе една поарно да е за недела дена.. Иако идеално е двете да ги освоиме па сезоната да може да ни се нарече колку толку успешна.Ме теши тоа што играме со вас претпоследно коло на ОТ
Според мене и Сити не е безбеден на 2ра позиција со игриве што ги тера во последен период поготово што до 5та позиција ги дели 7 поени што не значат многу во моментов. Јака битка ќе биде до крајов според мене.