Си стои на аватарче лабаво.Оооооо кај си бе ти.
„Ми фалат“ твоите Роџерс АУТ постови
Нешто и на фб си тивок :'(
Ќе го бркаат а?Си стои на аватарче лабаво.
Радувај му се до лето ајде![]()
Teshko se povtoruva fudbalot shto go igravte lani. Ete, se stabiliziravte u odbrana, ali, bash bi Sakal da vidam sporedba od lani, dadeni golovi, porazi i kreirani shansi...Дали сега ти е јасно што значи Роџерс лаврс ?
Лани си бил втор си газел,годинава си 7-8 цела сезона ама не подобар си од лани. Неприсвест, ама фураат прича.
Од понеделник и тоа ќе почнат со бркање,ко началникотЌе го бркаат а?![]()
Nema vrska, ete so Ricky kolku se zakachavme na forum, pa chovekot mi napravi ogromna usluga, ni pari ne mi zede za lezharina... Istoto bi go napravil za sekoj, poshto da mrazish nekoj samo radi toa za koj klub naviva ili ima sprotivni mislenja od tvoite e pure degenizam ...@vidooq, немој брат, не греши душа....
Кога ќе заврши сезоната, ќе правиме паралела, обавезно тоаTeshko se povtoruva fudbalot shto go igravte lani. Ete, se stabiliziravte u odbrana, ali, bash bi Sakal da vidam sporedba od lani, dadeni golovi, porazi i kreirani shansi...
Mislam deka razlikata e pregolema za da bi mozhele da gi sporeduvame sezonite...zatoa I ona might na alen mi e smeshno...
Не ме разбра....така ти пишав за да ти кажам да не играш од иста страна фудбал со Пеџа, оти дрво е.Nema vrska, ete so Ricky kolku se zakachavme na forum, pa chovekot mi napravi usluga, ni pari ne mi zede za lezharina... Istoto bi go napravil za sekoj, poshto da mrazish nekoj samo radi toa za koj klub naviva e pure degenizam ...
Нормално дека е голема,што се вика секоја втора акција ни беше шанса. За разлика од сега.Teshko se povtoruva fudbalot shto go igravte lani. Ete, se stabiliziravte u odbrana, ali, bash bi Sakal da vidam sporedba od lani, dadeni golovi, porazi i kreirani shansi...
Mislam deka razlikata e pregolema za da bi mozhele da gi sporeduvame sezonite...zatoa I ona might na alen mi e smeshno...
Му го лајкнал мислењето на Видук за Д Велш ЧавиУште Скаузероф фалеше
Додека да пишам, веќе почнале прашањата.
Сеа Пеџа ќе ме праша дал Роџерс ќе си оди.. ПАК.Уште Скаузероф фалеше
Додека да пишам, веќе почнале прашањата.
Не знам како не ти се смачи веќе да му одговараш на тоа прашањата...Сеа Пеџа ќе ме праша дал Роџерс ќе си оди.. ПАК.![]()
Ќе го прашам и јас летово нешто затоа сеа му одговарамНе знам како не ти се смачи веќе да му одговараш на тоа прашањата...