Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 јули 2011
Мислења
1.339
Поени од реакции
3.202
Costa will be banned for three matches with immediate effect if the charge is proven, and his hearing will be fast-tracked for Friday to ensure an outcome is reached before the huge Saturday Night Football game against Manchester City.

Член од
6 октомври 2009
Мислења
137
Поени од реакции
42
А за кој оператор велите дека ќе нема спортклуб и за телекабел важи или?

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Го разбранува фејсбукот Ilumious со то. Ниту еден оператор нема да пренесува повеќе спортклуб. Главниот проблем, е во тоа што издадената дозвола од Агенција за визуелни работи (Или како и да е правилно) била за т.н Романската спортклуб, во која што не се зборува српски јазик и нема српски реклами. Така да, поради тоа, програмтие Спорт Клуб 1,2 и 3, како и Голф каналот и Фокс има да ги нема. :D Сител ќе гледате. :D

• Ми се допаѓа
Reactions: L.A

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Добро на народов кој дел од на територијата на Македонија не му е јасно па прашува а Макс ТВ да, а Бум не, а некој локален да?

L.A

Член од
19 јануари 2014
Мислења
1.695
Поени од реакции
1.019
Подетално некој да објасни шо има прочитано за случајов
Шо му е проблемо на овие сега со СК?

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Член од
6 октомври 2009
Мислења
137
Поени од реакции
42
не видов никаде територијата на РМ само дека ќе нема коментари затоа и прашувам.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
не видов никаде територијата на РМ само дека ќе нема коментари затоа и прашувам.
Не за тебе :)

иначе никаде нема да има. Само не се достасани измените сегде.

H

HoT IcE

Гостин
Ќе видиме што ќе излезе, кај мене оваа кабловскава е на диво, знам дека крадат сигнал од Србија од некој, не се ни регулирани овде па може кај мене уште да има, ако има ќе правиме собиранки кај мене у Куманово :D

L.A

Член од
19 јануари 2014
Мислења
1.695
Поени од реакции
1.019
Ќе видиме што ќе излезе, кај мене оваа кабловскава е на диво, знам дека крадат сигнал од Србија од некој, не се ни регулирани овде па може кај мене уште да има, ако има ќе правиме собиранки кај мене у Куманово :D
Богами, и кај мене еве Евролига гледам ЦСКА-Нижни :D
Колку сакајте клавајте забрани :kuracc:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom