Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Costa will be banned for three matches with immediate effect if the charge is proven, and his hearing will be fast-tracked for Friday to ensure an outcome is reached before the huge Saturday Night Football game against Manchester City.

А за кој оператор велите дека ќе нема спортклуб и за телекабел важи или?

Го разбранува фејсбукот Ilumious со то. Ниту еден оператор нема да пренесува повеќе спортклуб. Главниот проблем, е во тоа што издадената дозвола од Агенција за визуелни работи (Или како и да е правилно) била за т.н Романската спортклуб, во која што не се зборува српски јазик и нема српски реклами. Така да, поради тоа, програмтие Спорт Клуб 1,2 и 3, како и Голф каналот и Фокс има да ги нема. :D Сител ќе гледате. :D

• Ми се допаѓа
Reactions: L.A
Добро на народов кој дел од на територијата на Македонија не му е јасно па прашува а Макс ТВ да, а Бум не, а некој локален да?

Подетално некој да објасни шо има прочитано за случајов
Шо му е проблемо на овие сега со СК?

не видов никаде територијата на РМ само дека ќе нема коментари затоа и прашувам.

не видов никаде територијата на РМ само дека ќе нема коментари затоа и прашувам.
Не за тебе :)

иначе никаде нема да има. Само не се достасани измените сегде.

Ќе видиме што ќе излезе, кај мене оваа кабловскава е на диво, знам дека крадат сигнал од Србија од некој, не се ни регулирани овде па може кај мене уште да има, ако има ќе правиме собиранки кај мене у Куманово :D

Ќе видиме што ќе излезе, кај мене оваа кабловскава е на диво, знам дека крадат сигнал од Србија од некој, не се ни регулирани овде па може кај мене уште да има, ако има ќе правиме собиранки кај мене у Куманово :D
Богами, и кај мене еве Евролига гледам ЦСКА-Нижни :D
Колку сакајте клавајте забрани :kuracc:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom