Не е јачи, ама беше достапен, другите не се.Значи имал Вишко и кај нас фанчиња на форумов, јер Вишко је вечи од све коментаторе на Sky и BBC
прекуДа даде Господ од овој момент да не можеш да отвориш ниеден сајт кај што има стримови за било каков спорт па макар тоа било и светско првенство во биљард у Лихтенштајн.
Ме боли кур дали ти сакаш или нејќеш да слушаш српски, ако ти смета стај го тв-то на муте.
Ја сакам фудбал да глеам а не да ми сецкаат стримови и да ми паѓа нет и коцки да гледам и секој момент да се вадам од памет да не се рокне арапот што се дере Агхуееероооооооооооооооаоиоаиоаиосиоауофусфаиофуаоисоаааааааааааааоаоаооаоаоаоауауауауаууааааааааааааааааааааааааауауаиуаиуауууууууууууууууууууууааааааааааааууууууууууууууууууаааааааааааааааааааааааа
dreamboxНе е јачи, ама беше достапен, другите не се.
АЛо дечко што има врска кој коментира бе, фудбал се гледа не се слуша. Коментирај си ти ако сакаш, каков човек.прекуако тебе ти се слуша српски, патот под нозе и правец Врање најблиску ти е ако ти е далеку има една направија dreambox се вика ептен ѓурулти кутија е[DOUBLEPOST=1422560352][/DOUBLEPOST]
dreambox
Ќе ни купиш?dreambox
Никој не те тера да слушаш српски на сила, имаш и варијанта да слушаш и гледаш руски на стрим. Можеби подобро ќе ти е.Од мене имаат целосна поддршка, до кога бе ќе слушаме српски коментатори (ВИЃКОВИЌИ) никој не ене ебе 5%, као ние по дифолт мора да разбираме српски. Нека ги исклучат и така си гледам на стримови.
И да нека ги исклучат и Сител, Канал 5 и Алфа шо емитуваат кичерај "као" титлуван на МК.
Како на хрватите им е битно па ако зборуваат ис јазик па имаат нивни коментатори шо кур па да немаме ние?@mkgunner ако гледаш на стримови, што кур ти е битно дали ќе даваат на Спорт Клуб или не, зашто нели не се замараш ти со телевизија си гледаш на интернет. Али теши се кога ќе ти го намалат и интернетот операторите, па ќе гледаш слики место утакмица на интернет. Размисли еднаш пред да кажеш нешто бе пичка му матер.
Арно ти текна, ние "таквите" се прашувавме кога ќе дојде и тој ден[DOUBLEPOST=1422561377][/DOUBLEPOST]Од вакви како @mkgunner ми иде да се отепам![]()
Значи многу убаво пишав во мојот пост, ако се крати да се крати се што не е титлувано или синхронизирано на МК ( вклучувајќи и српски коментатори) и цела кич програма на "националниве" канали што не отруја со турски серии и најголемиот шљам од Србија.Никој не те тера да слушаш српски на сила, имаш и варијанта да слушаш и гледаш руски на стрим. Можеби подобро ќе ти е.
Ама се додека имаме скапано опшество што ќе не лажи со турски серии, приморани сме да гледаме на некои од комшиските канали некој спорт. Сега и тоа ни го скратија.
кај ти грешавам[DOUBLEPOST=1422562006][/DOUBLEPOST]си се обрати до непознато другарче...Ќе ни купиш?
Не читаме мисли, доизјасни се.Ебаве патриотите на кој начин па го покажувате тоа...
Точно сѐ што не е исправно треба да се среди. И јас сум за за тоа. Ама вака не се средува, се гура ѓубрето под тепих. За некое време ќе почне пак да мириса.Како би реагирале србиве или бугариве да SK и во двете држави оди со македонски коментатори?