R
red.devil
Гостин
Кој беше бројот на Државниот Инспекторат за Труд? 

Ма адреса да најдиме и на протест ситеКој беше бројот на Државниот Инспекторат за Труд?
![]()
Стапува на сила веднаш, до операторите е, тие АЗСЕНГВГ (агенција за секојдневно еб.ње на грѓаните во гаЗ) ќе вршат контрола викендов и кој не исклучил ќе пуни буџет на ФИРОМАбе луѓе сигурно ќе има дата кога ќе стапи оваа измена на сила. Не е тоа бутни прачка, пиј вино.
Од мене имаат целосна поддршка, до кога бе ќе слушаме српски коментатори (ВИЃКОВИЌИ) никој не ене ебе 5%, као ние по дифолт мора да разбираме српски. Нека ги исклучат и така си гледам на стримови.
Тој со тенок глас на Л што збори, за Ливерпул е.
Хендерсон-Стариџ лопта у простор за СтерЛинг, СтерЛинг сјајно јеануЛа за Ливерпул.![]()
Епа сеа место српски коментатори, слушај синхронизирани турски серии.Од мене имаат целосна поддршка, до кога бе ќе слушаме српски коментатори (ВИЃКОВИЌИ) никој не ене ебе 5%, као ние по дифолт мора да разбираме српски. Нека ги исклучат и така си гледам на стримови.
И да нека ги исклучат и Сител, Канал 5 и Алфа шо емитуваат кичерај "као" титлуван на МК.
Од мене имаат целосна поддршка, до кога бе ќе слушаме српски коментатори (ВИЃКОВИЌИ) никој не не ебе 5%, као ние по дифолт мора да разбираме српски. Нека ги исклучат и така си гледам на стримови.Епа сеа место српски коментатори, слушај синхронизирани турски серии.
Да даде Господ од овој момент да не можеш да отвориш ниеден сајт кај што има стримови за било каков спорт па макар тоа било и светско првенство во биљард у Лихтенштајн.Од мене имаат целосна поддршка, до кога бе ќе слушаме српски коментатори (ВИЃКОВИЌИ) никој не ене ебе 5%, као ние по дифолт мора да разбираме српски. Нека ги исклучат и така си гледам на стримови.
И да нека ги исклучат и Сител, Канал 5 и Алфа шо емитуваат кичерај "као" титлуван на МК.[DOUBLEPOST=1422559737][/DOUBLEPOST]
![]()