Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 април 2012
Мислења
33.031
Поени од реакции
67.974
Brrr, сега забележав дека Најџел Пирсон има различна боја на очите ... :confused:

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.260
Поени од реакции
18.474
Абе луѓе сигурно ќе има дата кога ќе стапи оваа измена на сила. Не е тоа бутни прачка, пиј вино.

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Според PDF-от, толку од емитување на ЅК кај нас. Нивното емитување сепак беше последица на неактивноста, инертноста и немањето интерес на нашите медиуми за откупување на ТВ права за емитување фудбалски лиги. Можеби некој ќе откупи нешто, но се сомневам дека ќе добиеме исклучиво спортски канали посветени 24 часа на секакви спортски збиднувања.

Навистина штета за љубителите на спортот. На овој начин единствено може да се зголеми побарувачката за користење на Дримбокси кои повторно нелегално се користат кај нас.

Една солуција би била воведување на месечна претплата кон на пр. СпортКлуб, и можност за стримање на натпревари онлајн на компјутер или мобилен уред (нешто во фазон на Sky Go). Како и да е, ќе навалиме на стримови во периодов што следи, а тоа ретко е добро искуство.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Абе луѓе сигурно ќе има дата кога ќе стапи оваа измена на сила. Не е тоа бутни прачка, пиј вино.
Стапува на сила веднаш, до операторите е, тие АЗСЕНГВГ (агенција за секојдневно еб.ње на грѓаните во гаЗ) ќе вршат контрола викендов и кој не исклучил ќе пуни буџет на ФИРОМ

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.377
Поени од реакции
5.582
Значи уште ова коло Евролига и за викенд кој не ебе

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.864
Поени од реакции
10.232
Од мене имаат целосна поддршка, до кога бе ќе слушаме српски коментатори (ВИЃКОВИЌИ) никој не ене ебе 5%, као ние по дифолт мора да разбираме српски. Нека ги исклучат и така си гледам на стримови.
И да нека ги исклучат и Сител, Канал 5 и Алфа шо емитуваат кичерај "као" титлуван на МК.[DOUBLEPOST=1422559737][/DOUBLEPOST]
Тој со тенок глас на Л што збори, за Ливерпул е.

Хендерсон-Стариџ лопта у простор за СтерЛинг, СтерЛинг сјајно јеануЛа за Ливерпул. :D
:pos:

O

ob1

Гостин
Од мене имаат целосна поддршка, до кога бе ќе слушаме српски коментатори (ВИЃКОВИЌИ) никој не ене ебе 5%, као ние по дифолт мора да разбираме српски. Нека ги исклучат и така си гледам на стримови.
И да нека ги исклучат и Сител, Канал 5 и Алфа шо емитуваат кичерај "као" титлуван на МК.
Епа сеа место српски коментатори, слушај синхронизирани турски серии.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.864
Поени од реакции
10.232
Епа сеа место српски коментатори, слушај синхронизирани турски серии.
Од мене имаат целосна поддршка, до кога бе ќе слушаме српски коментатори (ВИЃКОВИЌИ) никој не не ебе 5%, као ние по дифолт мора да разбираме српски. Нека ги исклучат и така си гледам на стримови.
И да нека ги исклучат и Сител, Канал 5 и Алфа шо емитуваат кичерај "као" титлуван на МК.

сеа ти се гледа?

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.842
дајте бе гледајте подобро малце, мислите се ова е заради српските коментари.......пффф......се е за рекламите бе.....почнаа нашиве се повеќе и повеќе да се рекламираат на овие канали и мора некако да ги укинат (нормално ова е по наредба на нашиве шител и анал 5)

Џ

Џонтра Волта

Гостин
И да нека ги исклучат и Сител, Канал 5 и Алфа шо емитуваат кичерај "као" титлуван на МК.[DOUBLEPOST=1422559737][/DOUBLEPOST]
:pos:
Да даде Господ од овој момент да не можеш да отвориш ниеден сајт кај што има стримови за било каков спорт па макар тоа било и светско првенство во биљард у Лихтенштајн.

Ме боли кур дали ти сакаш или нејќеш да слушаш српски, ако ти смета стај го тв-то на муте.
Ја сакам фудбал да глеам а не да ми сецкаат стримови и да ми паѓа нет и коцки да гледам и секој момент да се вадам од памет да не се рокне арапот што се дере Агхуееероооооооооооооооаоиоаиоаиосиоауофусфаиофуаоисоаааааааааааааоаоаооаоаоаоауауауауаууааааааааааааааааааааааааауауаиуаиуауууууууууууууууууууууааааааааааааууууууууууууууууууаааааааааааааааааааааааа

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom