Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.385
Поени од реакции
12.813
Чарли Адам е исто тешко копиле, дури може и најголемо во ПЛ.

Член од
2 јануари 2015
Мислења
452
Поени од реакции
352
Сериозно стојам до мојот став за Диего Коста иако знам шо копиле е и Бускец. Едноставно овој тикваров да играше за Арсенал една утакмица немаше да им изглеам !
Ти веруваме

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
Комјунити е натпреварувачка 2014/2015, ФА купот е натпреварувачка 2013/2014 незнам што не ви е јасно, не збориме за календарски години :D

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Пред да јадите трици и да пиете Кока кола со јагода, да разјасниме едно нешто кое сите стручњаци го констатиравте тука.

Arsenal have 18 different scorers this season... that's more than any other Premier League team.

W

wicked_1

Гостин
Zosto nema provokacii na sekoja utakmica. Narocito za finale.
Ne ja gledav ama ako e kako sto citam vo drugana tema, dva crveni zasluzil.
Да имаше опасни стартови од Коста, океј. Ама види ги утакмиците против Јунајтед и Арсенал од лигата, немаше ништо приближно на оваа, против Сити, Евертон и Ливерпул целите задни редови им се запалени да изреагираат картони врз Коста со најразни провокации.
И на репрезентативните утакмици Сако и Шкртел имаа со него претходни дуели, Коста реагира едноставно на ист дури и полош начин.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.507
Поени од реакции
10.265
Сега Дрогба ќе даде гол во финалето од хуманитарниов куп и ќе ми ја затне муцката. Дрогба>Анри.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Пред да јадите трици и да пиете Кока кола со јагода, да разјасниме едно нешто кое сите стручњаци го констатиравте тука.

Arsenal have 18 different scorers this season... that's more than any other Premier League team.
А колку од тие 18 се со по еден гол?[DOUBLEPOST=1422403303][/DOUBLEPOST]
Сега Дрогба ќе даде гол во финалето од хуманитарниов куп и ќе ми ја затне муцката. Дрогба>Анри.
Хуманитарниов куп :pos:
Викаш немаше да правите парада доколку го освоевте лани наместо ФА?

Член од
7 септември 2014
Мислења
3.430
Поени од реакции
2.113
ovie na Arsenal fanovite be mnogu zalet zedoja City od koga gi pobedija, potocno od koga pobedija derbu natprevar ili taka mi se cini :cautious:
do pred nekoj den mnogu tivki bea sega naednas spomnuvaat trofei, strelci melci, da ne izlezi Arsenal konjce malo vo trkata za titula

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
ovie na Arsenal fanovite be mnogu zalet zedoja City od koga gi pobedija, potocno od koga pobedija derbu natprevar ili taka mi se cini :cautious:
do pred nekoj den mnogu tivki bea sega naednas spomnuvaat trofei, strelci melci, da ne izlezi Arsenal konjce malo vo trkata za titula
Абе ти уште не спиеш ?! :icon_lol:

R

red.devil

Гостин
Да имаше опасни стартови од Коста, океј. Ама види ги утакмиците против Јунајтед и Арсенал од лигата, немаше ништо приближно на оваа, против Сити, Евертон и Ливерпул целите задни редови им се запалени да изреагираат картони врз Коста со најразни провокации.
И на репрезентативните утакмици Сако и Шкртел имаа со него претходни дуели, Коста реагира едноставно на ист дури и полош начин.
Sepak ne treba da paga na provokacii, vo malski fudbal gi ima a ne pa za vlez vo finale.
A vo Junajted od poslednata linija nema koj da isprovocira. Mulinja site se. :D

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Ние немаме големи очекувања. 4ти сме си. Си знајме. Вие имате секоја година целите на 4 трофеи, минимум. Еве еден сте на прагот да го освоите, за да му се скрши постот на Мурињо. Па Бога ми за спасител две и пол години се многу без трофеј. Можеби и затоа толку се радуваше денес. Што знам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom