Ти верувамеСериозно стојам до мојот став за Диего Коста иако знам шо копиле е и Бускец. Едноставно овој тикваров да играше за Арсенал една утакмица немаше да им изглеам !
Нешто што ќе можеме да ставеме во чинијата во месец август.![]()
toj vo 2014 vi se brojEmirates Cup, nisto ne pratis
Знам дека сум човек за вербаТи веруваме
Zosto nema provokacii na sekoja utakmica. Narocito za finale.А нешто како Шкртел и Сако мирни си беа и дојде Коста да ги провоцира?
Да имаше опасни стартови од Коста, океј. Ама види ги утакмиците против Јунајтед и Арсенал од лигата, немаше ништо приближно на оваа, против Сити, Евертон и Ливерпул целите задни редови им се запалени да изреагираат картони врз Коста со најразни провокации.Zosto nema provokacii na sekoja utakmica. Narocito za finale.
Ne ja gledav ama ako e kako sto citam vo drugana tema, dva crveni zasluzil.
А колку од тие 18 се со по еден гол?[DOUBLEPOST=1422403303][/DOUBLEPOST]Пред да јадите трици и да пиете Кока кола со јагода, да разјасниме едно нешто кое сите стручњаци го констатиравте тука.
Arsenal have 18 different scorers this season... that's more than any other Premier League team.
Хуманитарниов купСега Дрогба ќе даде гол во финалето од хуманитарниов куп и ќе ми ја затне муцката. Дрогба>Анри.
Абе ти уште не спиеш ?!ovie na Arsenal fanovite be mnogu zalet zedoja City od koga gi pobedija, potocno od koga pobedija derbu natprevar ili taka mi se cini
do pred nekoj den mnogu tivki bea sega naednas spomnuvaat trofei, strelci melci, da ne izlezi Arsenal konjce malo vo trkata za titula
Sepak ne treba da paga na provokacii, vo malski fudbal gi ima a ne pa za vlez vo finale.Да имаше опасни стартови од Коста, океј. Ама види ги утакмиците против Јунајтед и Арсенал од лигата, немаше ништо приближно на оваа, против Сити, Евертон и Ливерпул целите задни редови им се запалени да изреагираат картони врз Коста со најразни провокации.
И на репрезентативните утакмици Сако и Шкртел имаа со него претходни дуели, Коста реагира едноставно на ист дури и полош начин.
ne interesni mi steАбе ти уште не спиеш ?!![]()
Ние немаме големи очекувања. 4ти сме си. Си знајме. Вие имате секоја година целите на 4 трофеи, минимум. Еве еден сте на прагот да го освоите, за да му се скрши постот на Мурињо. Па Бога ми за спасител две и пол години се многу без трофеј. Можеби и затоа толку се радуваше денес. Што знам.ovie na Arsenal fanovite be mnogu zalet zedoja City od koga gi pobedija, potocno od koga pobedija derbu natprevar ili taka mi se cini
do pred nekoj den mnogu tivki bea sega naednas spomnuvaat trofei, strelci melci, da ne izlezi Arsenal konjce malo vo trkata za titula