Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
7 септември 2014
Мислења
3.430
Поени од реакции
2.113
Ние немаме големи очекувања. 4ти сме си. Си знајме. Вие имате секоја година целите на 4 трофеи, минимум. Еве еден сте на прагот да го освоите, за да му се скрши постот на Мурињо. Па Бога ми за спасител две и пол години се многу без трофеј. Можеби и затоа толку се радуваше денес. Што знам.
ne znam tamu, jas sum nemala golemi ocekuvanja nikogas , ovaa godina imam vo Anglija sum ubedena deka prvi ke bidime mozi se lazam rano e da se kazi ama na dobar pat sme, ovaj kupot so go narekuvate miki maus i ne mi e biten ama ete ke se broj kako trofej, a za tret trofej da pominime 1/8 finale posle se biva, za mene si kazvam za drugite ne znam

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Аха, дека кога Манчестер го освои лани, на темава (не зборам за тебе туку го користам цитатот) го рачунаа како ланска сезона. Убаво е да се знае :)

едит: гледам уште не е јасно хаха

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Се надевам дека Коста ќе го исклучат на некоја битна утакмица и ќе го кошта Челзи трофеј. Онака.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.508
Поени од реакции
10.265
Се напнавте за радувањето Манчетер,а сега го браните Мурињо за ова радување? Демек треба да полуди зошто влегол во финале во Капитал Оуан Купот? Озбилно ?
Мене јасно ми е дека за тим како Челзи,кој е од оној помалите,без разлика на скорешните успеси е океј,го сфаќам.Ама за тренер како Мурињо,кој е во онаа горна класа тренери и еден од најдобрите вака да се радува,шо знам баш...Не го очекував од него.Капитал купот не е на потребната класа за менаџер како Мурињо(такво радување).За тим како Челзи,апсолутно.Таман со Тотенхем во финале. :)

W

wicked_1

Гостин
Ау брат, те молам :)
Коста не провоцира, крши зглобови...
За тоа на Чан требаше да го исклучат, ама мене највеќе за Шкртел ми е, го знаеме шо фаца е, го фаулираше у 16ник и му се дере у фаца, пробува да исфорсира реакција од Коста =/, и не беше само тоа имаше и други случаи, не трпеше ниту еден фаул Шкртел нон стоп влагаше у дуел. Штета со стартов на Чан шо го напраи ипак, ова му ја засенува предобрата утакмица шо ја изигра.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Се напнавте за радувањето Манчетер,а сега го браните Мурињо за ова радување? Демек треба да полуди зошто влегол во финале во Капитал Оуан Купот? Озбилно ?
Мене јасно ми е дека за тим како Челзи,кој е од оној помалите,без разлика на скорешните успеси е океј,го сфаќам.Ама за тренер како Мурињо,кој е во онаа горна класа тренери и еден од најдобрите вака да се радува,шо знам баш...Не го очекував од него.Капитал купот не е на потребната класа за менаџер како Мурињо(такво радување).За тим како Челзи,апсолутно.Таман со Тотенхем во финале. :)
Таман после првиот прашалник почнав да ти спремам одговор, после видов дека нема што да кажам освен :cuc::cuc::cuc::cuc:

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.376
Поени од реакции
5.582
Сакам едно нешто да прашам се надевам дека ќе добијам одговор оти премногу ме интересира. Прашањето е следно
Дали има погнасен и по провокатор и по копиле играч моментално од Диего Коста?

Фала
У ПЛ не општо да.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
За тоа на Чан требаше да го исклучат, ама мене највеќе за Шкртел ми е, го знаеме шо фаца е, го фаулираше у 16ник и му се дере у фаца, пробува да исфорсира реакција од Коста =/, и не беше само тоа имаше и други случаи, не трпеше ниту еден фаул Шкртел нон стоп влагаше у дуел. Штета со стартов на Чан шо го напраи ипак, ова му ја засенува предобрата утакмица шо ја изигра.
И ова доле е провоцирање за жолт картон? :)

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.508
Поени од реакции
10.265
Го провоцираат море, му рекле дека личи ко ода има 35 год а овај ни 30 нема и попизди.
Не знам зошто прави проблеми за тоа.Јас сум секогаш горд кога ќе ми дадат плус годинки. :)

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Абе мирно дете е Коста, од мал го знам. Убаво си пишав и на другата тема, ме изненади шо вака реагираше денес, ама не е он крив, копитана од Ливерпул го провоцираа...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom