Ван Перси му носи уште еден трофеј на Манчестер Јунајтед. Прв за Мојс.
Честитки.
Честитки.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Честитки до навивачите на Јунајтед. На Мојс му требаа помалку меча за да освои титула од колку САФ, не знам зошто до сега го чувавте.
П.С. Да се потсетиме дека кога Ливепрул го освои Карлинг купот тој беше небитен и освоен против второлигаш![]()
Да де. А за да освоиш Карлинг куп треба да победиш 1 меч по две полувремиња по 15 мин.
Не ми е тоа поентата, и двата купа се битни и легитимни, него малце ми се смешно како некои ги исмеваат останатите купови (не само овој конкретно) кога друга екипа ќе освои а кога нивната ќе освои се е супер (не дека сега имаше некоја огромна радост од навивачите на форумов ама смешно ми беше девалвирањето на трофејот на Ливерпул)
Точно. Битен е Супер купот. Побитен од Лига куп па и од ФА куп. Ама битни се и останатите купови.
Ова нема врска со тоа што Јунајтед освои лига куп, истава дискусија ја водев и лани кога некои викаа дека Супер купот и лига купoт се ништо, ама еве очигледно некои во меѓувреме го смениле мислењето.
Пак играч на Арсенал нема да добие насловна во некој весник утре.