Barclays Premier League Season 2013 - 2014

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.167
Поени од реакции
18.193
Денеска немаше среќа Јунајтед и тоа е факт. Неспоредливо подобро играа од Саутемптон и создадоа голем број шанси, додека дозволија само една кон крајот на натпреварот кога одбрани Де Геа. Голот од небото им падна на Сотон. Играта на Јунајтед дури на моменти беше и убава, Руни и Ван Перси беа одлични, заедно со младичот како и да го викаа. Убаво се движеа низ теренот, единствен минус им беа неколкуте глупаво изгубени топки некаде на 30тина метри од нивниот гол. Се на се не е толку црно како што може да изгледа од страна, а да го исклучувате Јунајтед после 8 кола од топ 4 е во најмала рака смешно.

Сепак факт е дека до лани овие натпревари ги добиваше 2-0, наместо 1-1. Разликата е видлива и тоа не се негира, но може да се надмине.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.431
Поени од реакции
6.078
Арсенал, Јунајтед, Челзи и Ливерпул/Сити за топ 4.
Ke se soglasev dokolku gi vodese Fergi, a ne Mojs. I lani Arsenal bea otpisani na pochetokot za LS ali tuka bese Venger,trenet koj imat osvoeno 3 epl tituli,covek koj go nosel redovno Arsenal vo LS, a i pokraj toa imavme srekja sto sparsi iskiksaa na krajot na sezonata(znacit dva klucni faktori, Venger i Sparsi,edniot faktor utd go nemet od start). Godinava dve ekipi od 5 treba da iskiksaat za da Mojs gi odvedit vo LS. 2 nedeli reprezentativni pauzi i Mojs prodolzvit po staro,nemal zasiluvanja a imat ekipa koja lani bea shampioni.Nemat nikakvi opravduvanja za losite rezultati na Mojs osven negovoto neumenje da vodit ekipa za top 4. Mozit gresam, mozit ke me demantirat...ali mene najmnogu mi falit Fergi(kolku i da go mrazam) ovaa sezona vo EPL, so Fergi mozit ke bese najinteresnata sezona nekogas vo Anglija.
--- надополнето: 19 октомври 2013 во 19:08 ---
ps: Navivachive od ekipi koi igraat vo seria A dojdoja ovde da zborvat za fudbal poso tamu se diskutirat za bradata na syn i deko, zabite na Morati ...:pos:.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.968
По се изгледа можело да се води асална дискусија без мисирење со слики, препукавања, пцуење и вреЏање.

Браво момци, браво.

Ливерпул, очајно у пм. Гледам некој пиша за слободниот што го изведоа во 96та минута, како можел да биде дозволен али ако ја гледал, ќе видеше дека од четири минути продолжение, три минути од трибини му ја враќаа топката на Крул. Како само не го заби Суарез, па да си се посреќиме во кафана.

Само пофалби за Арсенал, не ја глеав али головиве, поготово на Вилшер...ЛЕ-ЛЕ!

Наспроти Арсенал и преубавиот гол на Џеки, натпреварот Челзи - Кардиф е натпревар со најглупи голови на свет. Нели Пеџа?
Ејјјј...не ме оставаш да спијам :place:
Ама знам, се ова го правиш за лајкови, глеам на мислењево 423 имаш собрано (y)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Денеска немаше среќа Јунајтед и тоа е факт. Неспоредливо подобро играа од Саутемптон и создадоа голем број шанси, додека дозволија само една кон крајот на натпреварот кога одбрани Де Геа. Голот од небото им падна на Сотон. Играта на Јунајтед дури на моменти беше и убава, Руни и Ван Перси беа одлични, заедно со младичот како и да го викаа. Убаво се движеа низ теренот, единствен минус им беа неколкуте глупаво изгубени топки некаде на 30тина метри од нивниот гол. Се на се не е толку црно како што може да изгледа од страна, а да го исклучувате Јунајтед после 8 кола од топ 4 е во најмала рака смешно.

Сепак факт е дека до лани овие натпревари ги добиваше 2-0, наместо 1-1. Разликата е видлива и тоа не се негира, но може да се надмине.
Изнервирани се од кладилницата, да се потсмират остави ;)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
For the record сакам да кажам ја немав одиграно Јунајтед на спортска :icon_mrgr:

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.477
Поени од реакции
10.206

Зошто не дадоа уште еден гол и мирна им глава на корнерите во 90 минута? До нив е,не е ни до среќата,ни до играта,ни до ништо.
Смешно е да се отпишува од трка за топ 4,за шампиони ти реков уште во Мај кога ја дигнаа титулата дека немат теоретски :) шанси за титула.
И уште еднаш ќе ти кажам дека твојата теорија за фаворитите во X првенства ти нема врска. :)

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Ко ќе се прај некој „паметниковец“ со мислења од пред 2 години, ми се сери човече. Бркај си работа таму. Шо ти е гајле, кој шо рекол. Чоек без живот.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.863
Можат ли Вест Хем и на Сити да им го расипат денот како на Кокошките минатото коло

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
Челзи дале гол на ист начин на кој нас ни беше поништен пред некоја година...

Член од
5 август 2008
Мислења
6.012
Поени од реакции
5.333
Изнервирани се од кладилницата, да се потсмират остави ;)
Кладиница?
Не ме зезај и не ги брани само сега.. Очајно играат а тоа е све вина на Мојс со неговите феноменални тактики и ОРГИНАЛНИ измени.. Нема погодено една измена од кога е на клупа.. 1 бод дома против ВБА и Саутемптон? Све тоа до кладиница е.. Не смее да се критикува ?
Од првата со Свонси па после тоа очајно играат.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.719
Поени од реакции
43.765

Руни се движи одлично, ама денеска изгуби премногу топки. И затоа мораше да биде заменет со Кагава околу 70та минута. За играта на Јунајтед, искрено не изиграа толку добро како што кажа ти, иако имаа повеќе шанси од Сотон и имаа 2 пречки. :) За исклучувањето од борбата за ЛШ се сложувам. Јас сум сигурен оти Јунајтед ќе се пласира во ЛШ. Имаат доволно добар и пред се искусен тим за тоа.

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom