Не ги бранам воопшто, ама и вие претерувате на моменти. Мондонико си кажа се на место што е. Руни требаше да излезе уште на полувреме, ама знаеме зашто игра, му се лижат да потпише нов договор (ваљда) и да не почне пак со плачењето. Да беше Фергусон ќе стартуваше од клупа. Е затоа Кагава не игра, зошто Руни мора да игра иначе ќе фати да плаче. Фелаини пресече едно 7-8 топки на теренот и не е случајно исто тоа што на две утакмици примаме веднаш гол штом излага Фелаини (Шахтар). Требаше Руни и Перси да се поконкретни во првото полувреме кога можеше 3-0 да е комотно ама што е тука е. Саутемптон се екипа што притискаат високо и против нив и да сакаш убава игра не можеш, освен Арсенал и ние, лани додека беа по Адкинс што ги тепавме ама откако фатија да притискаат и Сити и Челзи паднаа против нив. Мораше контрите да ги искористиме. Сепак тоа не е оправдување, вакви екипи треба да се решени уште во полувремето. А мене баш тоа ми е криво, што не ја решивме утакмицава до полувремето.Кладиница?
Не ме зезај и не ги брани само сега.. Очајно играат а тоа е све вина на Мојс со неговите феноменални тактики и ОРГИНАЛНИ измени.. Нема погодено една измена од кога е на клупа.. 1 бод дома против ВБА и Саутемптон? Све тоа до кладиница е.. Не смее да се критикува ?
Од првата со Свонси па после тоа очајно играат.
Тој го забораив, и Ван Перси имаше ист таков, го поништија исто.
Што да правиш, мачен живот. Не е лесно да не си модератор.Ејјјј...не ме оставаш да спијам
Ама знам, се ова го правиш за лајкови, глеам на мислењево 423 имаш собрано
Не клавам ливчина, ама се ситам на бисерите на ЈунајтедИзнервирани се од кладилницата, да се потсмират остави
АгуероИма ли некој во лигава што е појак од Кун?
Ремзи?Има ли некој во лигава што е појак од Кун?
Далеку се од класата на Агуеро сепак, Руни, РВП и Озил се тука некаде, на исто рамниште.Ремзи?
--- надополнето: 19 октомври 2013 во 20:16 ---
И кутињо
Ако де, друго е тоа и ние се ситевме, нема лутиш, како си давал ремет така и ќе примашНе клавам ливчина, ама се ситам на бисерите на Јунајтед
Не е само Кагава.. Ај објасни ми ја денешнава измена. Гигс на место на Нани? Гигс влезе и изгуби 3 топки по ред.. Кај ќе игра он против толку брзи фудбалери.. Лук Шо да не го помине случајно.. Он Нани не го остави да мрдне.. Коа ја видов таа измена искрено ми се стемни.. Мораше некој друг да стави место Нани не Гигс..Не ги бранам воопшто, ама и вие претерувате на моменти. Мондонико си кажа се на место што е. Руни требаше да излезе уште на полувреме, ама знаеме зашто игра, му се лижат да потпише нов договор (ваљда) и да не почне пак со плачењето. Да беше Фергусон ќе стартуваше од клупа. Е затоа Кагава не игра, зошто Руни мора да игра иначе ќе фати да плаче. Фелаини пресече едно 7-8 топки на теренот и не е случајно исто тоа што на две утакмици примаме веднаш гол штом излага Фелаини (Шахтар). Требаше Руни и Перси да се поконкретни во првото полувреме кога можеше 3-0 да е комотно ама што е тука е. Саутемптон се екипа што притискаат високо и против нив и да сакаш убава игра не можеш, освен Арсенал и ние, лани додека беа по Адкинс што ги тепавме ама откако фатија да притискаат и Сити и Челзи паднаа против нив. Мораше контрите да ги искористиме. Сепак тоа не е оправдување, вакви екипи треба да се решени уште во полувремето. А мене баш тоа ми е криво, што не ја решивме утакмицава до полувремето.
За замените и јас не се согласувам но и ова со Кагава е дискутабилно зошто кога игра Кагава сите викаат абе Мојс вади го, сега па викаат абе кај е Кагава нека влезе нема играно. Како против Саутемптон абе Мојс вади го Аднан на полувреме и после вау Аднан два гола. Еве денес Мојс се одлучи за Еванс како стопер (да истиот Еванс што беше бркан од клубов пред 2 сезони) и никој не прокоментира дека тоа му беше одличен потег. За Заха кажа дека мора повеќе да се труди на тренинг, на крајот од краиштата ние не ги гледаме на тренинг што прават па да знаеме зошто не играат, а кога може Аднан да игра прв тим, со оваа форма на крилата може и Заха, само нека го спотне газот малку повеќе. Еве Ешли Јанг и Андерсон се комплетно исклучени од тимов, значи кој покажува, тој игра.
Немој да мислиш само дека мене ми одговара такво бранење дома, за тоа и јас имам замерки само сакам да кажам дека разбирам зошто го стави Гигс а не Заха, пред недела дена си кажа дека црното не тренирал како што треба. Заха има невиден талент ама му фали скромноста на Аднан да бидеме реални, може сакаат да го спуштат на земја а тоа не е ништо ново за Манчестер Јунајтед па макар и примиле гол. Не дека не ми пречи, ама разбирам ако е стварно тоа причинатаНе е само Кагава.. Ај објасни ми ја денешнава измена. Гигс на место на Нани? Гигс влезе и изгуби 3 топки по ред.. Кај ќе игра он против толку брзи фудбалери.. Лук Шо да не го помине случајно.. Он Нани не го остави да мрдне.. Коа ја видов таа измена искрено ми се стемни.. Мораше некој друг да стави место Нани не Гигс..
Исто и на претходни утакмици.. Истите грешки ги повторува што е чинат бодови..
Тоа за Руни јасно ми е од авион се гледа.. Ама па мора да покаже карактер и кој е газда...
Од друга страна се брани на сред ОЛД ТРАФОРД! Нека се расони веќе.. Не е ова Евертон.. За одбраната неам коментар искено ја среди колку толку.. Ама средината и нападот.. 3 кола по ред немаа дадено гол од игра.. СВе од прекине беа. Не личи тоа на Јунајтед! Неможам да ги гледам вака..
Не постојат победи 1-0? Конкретно на овој натпревар немаше среќа Јунајтед. Не е тоа оправдување или алиби, ама не смее да се тргне на страна како да не се случило.Зошто не дадоа уште еден гол и мирна им глава на корнерите во 90 минута? До нив е,не е ни до среќата,ни до играта,ни до ништо.
Смешно е да се отпишува од трка за топ 4,за шампиони ти реков уште во Мај кога ја дигнаа титулата дека немат теоретски шанси за титула.
И уште еднаш ќе ти кажам дека твојата теорија за фаворитите во X првенства ти нема врска.
Болдот, ај нека ти текне лани како тепавме против Норвич, Саутемптон, Вест Хем итн...Потполно истата игра само што не примивме гол.Не е само Кагава.. Ај објасни ми ја денешнава измена. Гигс на место на Нани? Гигс влезе и изгуби 3 топки по ред.. Кај ќе игра он против толку брзи фудбалери.. Лук Шо да не го помине случајно.. Он Нани не го остави да мрдне.. Коа ја видов таа измена искрено ми се стемни.. Мораше некој друг да стави место Нани не Гигс..
Исто и на претходни утакмици.. Истите грешки ги повторува што е чинат бодови..
Тоа за Руни јасно ми е од авион се гледа.. Ама па мора да покаже карактер и кој е газда...
Од друга страна се брани на сред ОЛД ТРАФОРД! Нека се расони веќе.. Не е ова Евертон.. За одбраната неам коментар искено ја среди колку толку.. Ама средината и нападот.. 3 кола по ред немаа дадено гол од игра.. СВе од прекине беа. Не личи тоа на Јунајтед! Неможам да ги гледам вака..
Ама колку пати ни се удрила таа игра од глава и сме примале гол? Искрено не е он Фергусон.. Сосема друго е сеа.. Треба да наметне своја игра свој карактер што не му успева баш?Болдот, ај нека ти текне лани како тепавме против Норвич, Саутемптон, Вест Хем итн...Потполно истата игра само што не примивме гол.
Исто со Норвич пред 2 години кога Гигс даде гол во 90-та, али за оваа не сум сигурен дека беше на ОТ.
Лани дававме гол и пред две сезони 70% од победите ни беа со истава игра денес, дади гол и тупи го до крај.