Barclays Premier League Season 2013 - 2014

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
jas pak samo za posleden pat da potsetam deka redenje sliki vo seir konotacija ke bide kaznivo vo oficijalnite fudbalski temi. Pozzi4

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Освен ако е слика со богот, тогаш како награда следува едно маче. Рики спонзор.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Немам пишано недела време во темава ама сега ќе пишам.

Постирање слика со менаџер на екипа од премиер лига со трофеј од премиер лига е казниво а правење мубет за мачиња во тема за премиер лига не е казниво?

фала многу од сега ќе знам што да постирам во темава.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Членот dragonsky ми се заканува по приватни пораки и ми кажа да не го пријавувам на надлежните модератори пошто ќе ми ги тепал мачињата со палица...

--- надополнето: 5 август 2013 во 19:46 ---

Инаку во моја одбрана, ако ги прочитате мислењата, ја само ја намалував тензијата преку мои методи, па некако се пренесе муабет од една тема до друга :)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Не си ме сфатил :)

Со постов сакав да кажам дека некои работи не се логични. АЛ постирал слика како реплика на МанЈунЧемпионс. Вториов му кликнал лајк што значи дека не го сметал постот на АЛ како навреда. Од друга страна ако ситничариме јас можам да кажам дека има постови кои на ироничен начин го исмеваат мурињо. Значи оп казна поени за постови за сеир. И што ќе испадне од темава ? Само резултатите секое коло нека се постираат и готово.
Од друга страна баш ме интересира како таа слика се смета за сеир а постов не е сеир.
BREAKING NEWS: Brendan Rodgers insists
Luis Suarez will not be sold to a rival club.
Both Norwich & West Brom are now set to
look elsewhere.
:icon_lol:
Поентата ми е дај не се будалете не барајте сеир кај што нема, или казнувајте ги 90% од постовите и темава оставете ја само на новости за трансфери и резултати или се што не е пресериозно напишано оставете си го. Ако некој пише нешто со навредлива (ама стварно навредлива содржина) казна бан и готово.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Ја не глеам зашто уопште би се мењало нешто, освен на некои newbie hotheads, мислам дека на сите им е интересно на темава. Се знае со кој може да се дискутира нормално, а со кој може да си фаќаш сеир. Све е тоа дел од социјално дружење секаде по светот :)

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Оставете не дискутирајте и не ставајте слики ако не сте фанови на МенЈу оти ќе јадете казнени или бан.

Диктатурата на дело.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ednas placete zosto temava e seir, posle placete zosto e strog kriteriumot. Beter od zeni vo PMS.

Peja989 ne go budalej, ke pomisli stvarno :ROFLMAO:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
И на крај испаѓа ни едното ни другото.

Да беа избришани пола постови на темава ок, ама вака од 90% оф-топик постови тој ти влезе во око ?

Или се или ништо.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Оставете не дискутирајте и не ставајте слики ако не сте фанови на МенЈу оти ќе јадете казнени или бан.

Диктатурата на дело.
Епа како, што мислиш ти, нема лабаво :)

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748

Диктатурата на дело.

Тебе златен галиба те удрила ова жештинава у глава или си престанал со терапијата :icon_lol:

Да се забрани ( :icon_lol: ) од темава.
Не!
Само навијачи на МенЈу смеат да го користат тоа :icon_lol:

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Ednas placete zosto temava e seir, posle placete zosto e strog kriteriumot. Beter od zeni vo PMS.

Peja989 ne go budalej, ke pomisli stvarno :ROFLMAO:
Не можеш вака да кажеш пошто не е како 100% од членовите на темава да зборат исто цело време. На едни едно им смета, на други друго. Затоа никад не може секој да биде задоволен, не е пошто ја или некои трети таму го мењаваат мислењето цело време :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom