Barclays Premier League Season 2013 - 2014

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Кантона ис Бек

Mиљонерче
Член од
23 февруари 2010
Мислења
1.385
Поени од реакции
905
BREAKING NEWS: Brendan Rodgers insists
Luis Suarez will not be sold to a rival club.
Both Norwich & West Brom are now set to
look elsewhere.
:icon_lol:

S

Stivie G

Гостин

cou13_700X420.jpeg
--- надополнето: 5 август 2013 во 15:43 ---
Аман бе човек ќе се повреди чвекот после ќе го носиш на душа.
Моја должност е да го фалам. Вие останатите што не можете да го видите неговиот квалитет не сум ви крив :D
Другите се скапаа со фалење на еден петокласен фудбалер како Заха, јас па нема шанси играчиште како Кутињо да не го фалам :cool:

S

Stivie G

Гостин
Кутињо е одличен, ама има уште многу леб за јадење за да влезе во најдобрите фудбалери во ПЛ и Европа.
Можеш да ми наброеш 5 играчи од ПЛ кои можат да прават подобри индивидуални потези од Кутињо?

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.858
Поени од реакции
10.701
Моја должност е да го фалам. Вие останатите што не можете да го видите неговиот квалитет не сум ви крив :D
Другите се скапаа со фалење на еден петокласен фудбалер како Заха, јас па нема шанси играчиште како Кутињо да не го фалам :cool:
Абе и јас сум за Ливерпул, гледам колку ни вреди во тимот, ама тоа не значи дека не треба од уста да го извадам.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.783
Поени од реакции
44.021
Можеш да ми наброеш 5 играчи од ПЛ кои можат да прават подобри индивидуални потези од Кутињо?
Океј ондак Нејмар е најдобар фудбалер на светот. :)

Иначе, ПЛ не е некоја лига на дриблерчиња и слично. Кажав, Кутињо е одличен, ама е далеку од нивото на Перси, Руни, Џерард, Лампард, Суарез, Мата, Хазард, Казорла, Бејл, Силва, Агуеро...итн, итн..

- Агуеро, Силва, Нани, Хазард и Суарез.

S

Stivie G

Гостин
Океј ондак Нејмар е најдобар фудбалер на светот. :)

Иначе, ПЛ не е некоја лига на дриблерчиња и слично. Кажав, Кутињо е одличен, ама е далеку од нивото на Перси, Руни, Џерард, Лампард, Суарез, Мата, Хазард, Казорла, Бејл, Силва, Агуеро...итн, итн..

- Агуеро, Силва, Нани, Хазард и Суарез.
Болдираното ми е доволно :D

Член од
28 ноември 2009
Мислења
4.873
Поени од реакции
7.109
Добар дил зготви фанчево :icon_mrgr:
A Man Utd fan on twitter: If Rooney goes to Chelsea than I want Eva Carneiro (CFC nurse) + plus cash in the deal!
Ако на Суарез му беше дојдено до Арсенал, досега ќе поднесеше трансфер барање. Тој чека понуда од Реал. А ако Реал тргне по Суарез а и го имаат земено Бејл некако ми оди дека Роналдо ќе се врати во комшивките :cautious:
Според ова шпекулацииве мислам дека Ливерпул чека на Арсенал да зголеми понудата а Арсенал си стрпеливо чека да дојде крајот на трансфер периодот и Суарез ако нема некоја друга опција да си пондесе трансфер барање и да премине во Арсенал ,оти нели наводно во клаузулата било вметнато ако клуб што има загарантирано место во ЛШ понуди над 40м Суарез да може да си замине ... А и Роџо се курва на медијата ,нез 40м е срамотилак понуда ,се избрукавме ... Немаме класа ,океј ^ ^

Венгер си има друг проект што си го фура години, години уназад. Ја искрено никад не би го мењал проектов на Роџерс со проектот на Венгер. Пошто Венгер толку време фура скроз на ист начин и никако да тргне работата ко што треба. Арсенал секад е толку блиску, а сепак толку далеку. Роџерс е кај нас година-дена, дали купува класа или не, ќе видиме во текот на следните сезони што ќе биде. Засега ја сум задоволен, значи не пресреќен, туку задоволен со тоа како течат работите.
Не реков дека Роџо праи лоши трансфери или не го бидува ...
Иначе како да појде работата кога еден куп играчишта си испродадеме овие 3/4 год а сега еве се мачиме да доведеме поквалитетени играч ... :(
Ако Суарез навистина наумил да фаќа магла од Ливерпул што би тие можел да сторат ако нема друг клуб заинтерсиран ? Ланското сценарио со РВП ? :|

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom