Barclays Premier League Season 2013 - 2014

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
28 ноември 2009
Мислења
4.872
Поени од реакции
7.107
Иначе ме интерсира како Роџо ги класира клубовите ? Според тоа колку пари имаш понудено за некој играч ? :confused:
Ако е така Ливерпул се тим од светска класа се навистина успеаа со "класа" да ги доведат Керол и Даунинг .
Овој Венгер и овој Арсеаналот да учат од Ливерпул како се пазарува на "ниво"...

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
Иначе ме интерсира како Роџо ги класира клубовите ? Според тоа колку пари имаш понудено за некој играч ? :confused:
Ако е така Ливерпул се тим од светска класа се навистина успеаа со "класа" да ги доведат Керол и Даунинг .
Овој Венгер и овој Арсеаналот да учат од Ливерпул како се пазарува на "ниво"...

Што е проблемот како ги класифицира, негова работа тоа. Криво ти е што не го дава суарез на Арсенал можда?:свиркам:

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Овој Венгер и овој Арсеаналот да учат од Ливерпул како се пазарува со "Класа"...
Од старт утна све брат, Кени коа го донесе Керол, Роџерс уште у Чемпионшип го водеше Свонси. Таа трансфер политика на Кени и Комоли е милион светлосни години разлика со трансфер политиката на Роџерс. Засеа Роџерс се покажа најнормално у Ливерпул, не напраи катастрофа, али не беше ни ништо посебно. Затоа се гледа дека ова е старт на нешто што ќе се зацврстува се повеќе и повеќе во иднина, мене тоа ми се допаѓа, на некои мои колеги фанови не пошто бараат поинстантен успех. Реално, Роџерс ги утна Шахин и Асаиди (кои заедно не коштаа околу 5-6 милиони, прифатлива загуба би рекол), го преплати Ален, али затоа Стариџ и Кутињо ги погоди онака мерачки без никој да очекува. Борини уште е на мета на големи дебати, али факт е дека уште не можеме да тврдиме дали ќе го биде или не.

Венгер си има друг проект што си го фура години, години уназад. Ја искрено никад не би го мењал проектов на Роџерс со проектот на Венгер. Пошто Венгер толку време фура скроз на ист начин и никако да тргне работата ко што треба. Арсенал секад е толку блиску, а сепак толку далеку. Роџерс е кај нас година-дена, дали купува класа или не, ќе видиме во текот на следните сезони што ќе биде. Засега ја сум задоволен, значи не пресреќен, туку задоволен со тоа како течат работите.

S

Stivie G

Гостин
Ако на Суарез му беше дојдено до Арсенал, досега ќе поднесеше трансфер барање. Тој чека понуда од Реал. А ако Реал тргне по Суарез а и го имаат земено Бејл некако ми оди дека Роналдо ќе се врати во комшивките :cautious:

gade

Augustus
Член од
12 април 2008
Мислења
4.850
Поени од реакции
5.169
Другарче ми спомна нешто, ама неможам да најдам ништо за тоа на нет, дека газдата на Селтик купил некој клуб во 11 англиска дивизија и имал намера да ги префрли младинските играчи на Селтик таму кога ќе стасаат во Лига 1.
Според вас, Селтик да беше во Премиер Лига, на кое ниво би се натпреварувал?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Другарче ми спомна нешто, ама неможам да најдам ништо за тоа на нет, дека газдата на Селтик купил некој клуб во 11 англиска дивизија и имал намера да ги префрли младинските играчи на Селтик таму кога ќе стасаат во Лига 1.
Според вас, Селтик да беше во Премиер Лига, на кое ниво би се натпреварувал?
od toa sto gi gledav lani vo LS, mozat da bidat vo PL, no mora da se napomene deka sezonava vo SPL im bese monopol bez Rangers. Isto taka angliskite igraci (nalik Hooper) gi napustaat za da bidat zabelezani od Hodgson, Hooper kaza deka ako ne igras vo EPL tesko za vo reprezentacija tamu od Skotska.
No sega bez Hooper, Wanyama i plus ako si zamine golmanot Fraser Forster bi bile apla Championship ekipa. Lanskiot Celtic da, moze vo EPL.

nekoj ako gi prati pocesto neka pise.

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Кога беа најгласни новиниве за придружување на Ренџерс и Селтик во ЕПЛ, негде пред 15 год, Селтик и Ренџерс комотно можеа да ја изградат големата шеска во Англија. Тоа и до скоро беше можно. А денес, Ренџерс го нема, ама го има Селтик. Точно е дека цело време му заминуваат првотимци, ама не памтам кога се случило истите да не ги заменат со доволно квалитетни играчи од Папуа Нова Гвинеја.

Селтик е доста квалитетен тим, што би се носел со сите. Далеку од шампион, ама дека би атакувал за Лига на Шампиони, тоа да.

Пратам Шкотско првенство заради една работа која нема да ја откријам, а малкумина ја знаат :D

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.376
Поени од реакции
12.803
Ако дојде Селтик во ПЛ,тимот би ги користел благодетите на Премиер Лиагта,парите од ТВ права.Би привлекле подобри спонзорства и ќе имаат повеќе пари за да плаќаат поквалитетни играчи со тоа не би имале проблем да влезат во топ 8 ,а понатаму со паметна трансфер политика и топ 4.
Имаат голема фан база во Шкотска и голем стадион кој собира 60к гледачи.
Исто така мислам дека ако им се даде моженост на некои Шкотски екипи да влезат во Англиската Лига ќе почнат од максимум Лига 1,па ќе треба да се пробиваат нагоре.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Кога беа најгласни новиниве за придружување на Ренџерс и Селтик во ЕПЛ, негде пред 15 год, Селтик и Ренџерс комотно можеа да ја изградат големата шеска во Англија. Тоа и до скоро беше можно. А денес, Ренџерс го нема, ама го има Селтик. Точно е дека цело време му заминуваат првотимци, ама не памтам кога се случило истите да не ги заменат со доволно квалитетни играчи од Папуа Нова Гвинеја.

Селтик е доста квалитетен тим, што би се носел со сите. Далеку од шампион, ама дека би атакувал за Лига на Шампиони, тоа да.

Пратам Шкотско првенство заради една работа која нема да ја откријам, а малкумина ја знаат :D
јас знам......:)

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.492
Поени од реакции
10.246
Ќе има материјал за цитирање.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772

Има докторки, како онаа од Челзи ?

B

BooBojan

Гостин
Би играл Селтик и би бил на рангот на Саутемптон,Фулам,Астон Вила.Ама за нешто повеке тешко,сепак немат многу квалитет.
Порано да сега,после исфрлањето на Ренџерс,и тоа дека тие ептен се ослабнати,минатата сезона би испаднале.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom