Кантона ис Бек
Mиљонерче
- Член од
- 23 февруари 2010
- Мислења
- 1.385
- Поени од реакции
- 905
BREAKING NEWS: Brendan Rodgers insists
Luis Suarez will not be sold to a rival club.
Both Norwich & West Brom are now set to
look elsewhere.
![Лолз :icon_lol: :icon_lol:](/styles/default/xenforo/emot/icon_lol.gif)
Вилшер!А кој е подобар од Кутињо?
Аман бе човек ќе се повреди после ќе го носиш на душа.А кој е подобар од Кутињо?
Вилшер!
Моја должност е да го фалам. Вие останатите што не можете да го видите неговиот квалитет не сум ви кривАман бе човек ќе се повреди чвекот после ќе го носиш на душа.
Кутињо е одличен, ама има уште многу леб за јадење за да влезе во најдобрите фудбалери во ПЛ и Европа.А кој е подобар од Кутињо?
Можеш да ми наброеш 5 играчи од ПЛ кои можат да прават подобри индивидуални потези од Кутињо?Кутињо е одличен, ама има уште многу леб за јадење за да влезе во најдобрите фудбалери во ПЛ и Европа.
Абе и јас сум за Ливерпул, гледам колку ни вреди во тимот, ама тоа не значи дека не треба од уста да го извадам.Моја должност е да го фалам. Вие останатите што не можете да го видите неговиот квалитет не сум ви крив
Другите се скапаа со фалење на еден петокласен фудбалер како Заха, јас па нема шанси играчиште како Кутињо да не го фалам![]()
Океј ондак Нејмар е најдобар фудбалер на светот.Можеш да ми наброеш 5 играчи од ПЛ кои можат да прават подобри индивидуални потези од Кутињо?
Болдираното ми е доволноОкеј ондак Нејмар е најдобар фудбалер на светот.
Иначе, ПЛ не е некоја лига на дриблерчиња и слично. Кажав, Кутињо е одличен, ама е далеку од нивото на Перси, Руни, Џерард, Лампард, Суарез, Мата, Хазард, Казорла, Бејл, Силва, Агуеро...итн, итн..
- Агуеро, Силва, Нани, Хазард и Суарез.
Па не за џабе го иам во фантази тимот.Болдираното ми е доволно![]()
Не е најдобар но е на пат да биде најдобарПа не за џабе го иам во фантази тимот.Никој не ти вика дека е слаб, ама сеа и ти го направи најдобар фудбалер во лигата.
![]()
A Man Utd fan on twitter: If Rooney goes to Chelsea than I want Eva Carneiro (CFC nurse) + plus cash in the deal!
Според ова шпекулацииве мислам дека Ливерпул чека на Арсенал да зголеми понудата а Арсенал си стрпеливо чека да дојде крајот на трансфер периодот и Суарез ако нема некоја друга опција да си пондесе трансфер барање и да премине во Арсенал ,оти нели наводно во клаузулата било вметнато ако клуб што има загарантирано место во ЛШ понуди над 40м Суарез да може да си замине ... А и Роџо се курва на медијата ,нез 40м е срамотилак понуда ,се избрукавме ... Немаме класа ,океј ^ ^Ако на Суарез му беше дојдено до Арсенал, досега ќе поднесеше трансфер барање. Тој чека понуда од Реал. А ако Реал тргне по Суарез а и го имаат земено Бејл некако ми оди дека Роналдо ќе се врати во комшивките![]()
Не реков дека Роџо праи лоши трансфери или не го бидува ...Венгер си има друг проект што си го фура години, години уназад. Ја искрено никад не би го мењал проектов на Роџерс со проектот на Венгер. Пошто Венгер толку време фура скроз на ист начин и никако да тргне работата ко што треба. Арсенал секад е толку блиску, а сепак толку далеку. Роџерс е кај нас година-дена, дали купува класа или не, ќе видиме во текот на следните сезони што ќе биде. Засега ја сум задоволен, значи не пресреќен, туку задоволен со тоа како течат работите.