Не викам дека он би бил крив за тоа, али ако толку го сака клубот и е легенда нема да ни одмага ебате. Ќе го советува Суарез да остане, не јавно да изјавува како треба да си иде.
Не сфаќам како може и малку да го браните ебате. Сеа он сака ние да чекаме ако него му дојде понуда од Барса, па ако стигне - топ, ќе иде таму, ако не тогаш среќен би бил да остане. У превод за него е: Барса > Ливерпул > Сите други. Епа пријателе, мене ме заболе. Ако не го ставаш Ливерпул на прво место, мене ми е сеедно дали сакаш у Барса, Наполи или Турново. Ние си ја добивме замената за тебе, ти си го доби трансферот од Ливерпул кој го бараше, а ја сум уште посреќен со оглед на тоа што цело време сакав нов голман да ни дојде место тебе шупачино една. Сите сме среќни и го добивме тоа што го баравме. Тоа е најпросто кажано и он нема простор да збори како клубот го разочарал.
Огромно браво за Роџерс кој ја среди ситуацијава на ваков начин и што унапред размислувал како јас сега, со ова само сум уште поубеден во тоа кој е правиот човек да го води Ливерпул.