Barclays Premier League Season 2013 - 2014

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.767
Поени од реакции
20.491
Традиција, ко демек купов се игра подолго од Светско првенство во фудбал.
Традиција не прави нешто ако се случило два пати.

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
А шо има врска купот со ПЛ?

G

Geezer

Гостин
А, што убаво го имаа заборавено година дена, тој се појавува од никаде и повторно им е кошмар. Нема спас од него, додека не се пензионира и повлече скроз од фудбалот.

#неехаштагзасекого #аман

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
А, што убаво го имаа заборавено година дена, тој се појавува од никаде и повторно им е кошмар. Нема спас од него, додека не се пензионира и повлече скроз од фудбалот.

#неехаштагзасекого #аман

Имаше среќа оти Кошчелни не играше денес... :cool: А и плус у второ ги пуштивме резервите дефанзивци поради некоја факинг причина...

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Koja e причината за заминувањето на Реина во Наполи (ако знаат ливерпулци да ми одговорат)?

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
не озбилно, најдов изјава во која вика дека е поради играњето во ЛШ, нешто што Ливерпул не можел да му го овозможи

Нема врска, ради Мињоле е. Реина не сака конкуренција, сака првотимски статус и ништо више. Е сега Роџерс не може тоа да му го обезбеди и го прати у Наполи на позајмица, а и најверојатно нема да се врати назад.:)

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Koja e причината за заминувањето на Реина во Наполи (ако знаат ливерпулци да ми одговорат)?
Многу ќе ти дадат различно мислење, ја ќе ти го цитирам моето од Фан клуб: Ливерпул кое убаво си го опфатив.

Не викам дека он би бил крив за тоа, али ако толку го сака клубот и е легенда нема да ни одмага ебате. Ќе го советува Суарез да остане, не јавно да изјавува како треба да си иде.

Не сфаќам како може и малку да го браните ебате. Сеа он сака ние да чекаме ако него му дојде понуда од Барса, па ако стигне - топ, ќе иде таму, ако не тогаш среќен би бил да остане. У превод за него е: Барса > Ливерпул > Сите други. Епа пријателе, мене ме заболе. Ако не го ставаш Ливерпул на прво место, мене ми е сеедно дали сакаш у Барса, Наполи или Турново. Ние си ја добивме замената за тебе, ти си го доби трансферот од Ливерпул кој го бараше, а ја сум уште посреќен со оглед на тоа што цело време сакав нов голман да ни дојде место тебе шупачино една. Сите сме среќни и го добивме тоа што го баравме. Тоа е најпросто кажано и он нема простор да збори како клубот го разочарал.

Огромно браво за Роџерс кој ја среди ситуацијава на ваков начин и што унапред размислувал како јас сега, со ова само сум уште поубеден во тоа кој е правиот човек да го води Ливерпул.
Стварно не сфаќам како може да браниш човек што ти го става клубот на второ место, а откако ќе го продадат ради тоа да го криви клубот како нефер го третирал...
--- надополнето: 4 август 2013 во 22:23 ---
Нема врска, ради Мињоле е. Реина не сака конкуренција и сака првотимски статус и ништо више. Е сега Роџерс не може тоа да му го обезбеди и го прати у Наполи на позајмица, а и најверојатно нема да се врати назад.:)
Нема везе, не било до тоа. Мињоле бил донесен најпросто како замена за Реина, пошто се очекуваше овој да иде у Барса, така изјави Роџерс. И откако од Барса го шитнаа и него и татко му што им ги лижеа цело лето, он демек лојалниот крстоносец бил навреден како ние сме го продале туку-така. Ќе го земат догодина ваљда и ние топ профитче ќе си имаме од голман кој е нестабилен кога и да застане на гол, само пошто знаел со нозе да ја подава топката. Брао ебате...

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Нема врска, ради Мињоле е. Реина не сака конкуренција, сака првотимски статус и ништо више. Е сега Роџерс не може тоа да му го обезбеди и го прати у Наполи на позајмица, а и најверојатно нема да се врати назад.:)
незнам овде друго кажува, како и да е секоја приказна има две страни :)

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
незнам овде друго кажува, како и да е секоја приказна има две страни :)

Еве ти го пријателе, црно на бело погоре... ти пресуди си која страна е у право.

2

~2A

Гостин
Gary Neville (Guest Commentator) and Nasser Hussain (Arsenal Fan)
Commentating for Sky sports Ashes.

Nasser: Tell me would we get Luis Suarez?

Gary: I don't think so, Liverpool won't sell him to a rival team.

Nasser: Not the answer I was expecting...

Gary: (Laughs) Did you enjoy RvP last season?

Nasser: Australia 15-0

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom