Barclays Premier League Season 2013 - 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Comolli toj nasol da zbori:pos: pogolem bot od toj covek zdravje, se vide on so negovata transfer politika hint caroll

За сите Ливерпул фанови, да слушнете зборови од ваши луѓе :
Former Liverpool director of Football Damien Comolli claims clause does exist in Suarez contract. Problem here is Liverpool. Backs Arsène, says Arsenal have bid £40m: "Not many Clubs can do that."

Comolli: "Very messy situation. We're only hearing the Liverpool side at the moment. But this could go to CAS or to arbitration with the PL"

Comolli: "Luis is extremely ambitious and with all due respect to Liverpool, they're a top 8 side not top 4 like Arsenal".

Ако ти на пример работиш во Џонсон Контролс (пример само :) ) и тебе те отпуштат, во првата можност да јадиш бурек за горенаведената фирма, нема? И шо ако Ливерпул е топ 8 екипа а Арсенал топ 4, треба Ливерпул за 20 милиони да го продај Суарез? Е извини ама не се сите како Венгер испод цена да му ги земаат играчите

Ќе ги поебе Леви нема да и го даде Бејл ќе дојде чичо Пере од Мадрид ќе го спакува Луиз ... :|
Кој стаса не дупи ебаго :icon_mrgr:
А по некоја случајност ако Леви и Пере постигнат некаков договор за Манки тогаш и за 40м +1 фунта гратис од Венгер ќе си го дадете :icon_mrgr:

Изгледа ја не сум од овој свет или сум многу назад со времето...Ај некој нека ме просветли како 20 и 40 добија иста вредност..?

1017102_659299334094485_1498890731_n.png

Ако ти на пример работиш во Џонсон Контролс (пример само :) ) и тебе те отпуштат, во првата можност да јадиш бурек за горенаведената фирма, нема? И шо ако Ливерпул е топ 8 екипа а Арсенал топ 4, треба Ливерпул за 20 милиони да го продај Суарез? Е извини ама не се сите како Венгер испод цена да му ги земаат играчите

Aко постои некој менаџер што знае да извади максимум на трансфер пазарот тоа е Венгер, провери само за колку пари ги има донесено играчите и за колку (во некои случаи и 20 -30 пати поскапо продадено). Само за Цеск зеде малку и тоа беше специфичен случај затоа што тој сакаше да оди во Барса и никаде другде, и тоа Барса многу паметно го искористи
--- надополнето: 4 август 2013 во 16:43 ---

што ако многу можат кога сега за сега нема други заинтересирани што би платиле толку

Aко постои некој менаџер што знае да извади максимум на трансфер пазарот тоа е Венгер, провери само за колку пари ги има донесено играчите и за колку (во некои случаи и 20 -30 пати поскапо продадено). Само за Цеск зеде малку и тоа беше специфичен случај затоа што тој сакаше да оди во Барса и никаде другде, и тоа Барса многу паметно го искористи
--- надополнето: 4 август 2013 во 16:43 ---

што ако многу можат кога сега за сега нема други заинтересирани што би платиле толку

Не прајме муабет за тоа колку Венгер го направил играч и со тоа му ја кренал цената, зборуваме за реалната цена за која бил вреден играчот а тој го продал за помалку: Анри, Фабрегас, Виеира....

Let's start the Drogba posts...:icon_lol:

Нема што да се лутите сега, му лежите ептен на човекот. 15 гола во 15 утакмици ако не се лажам. Не ми е јасно само зошто дозволивте пак да игра против Арсенал.

Дрогба симулира пенал на пријателска утакмица.
#класа #светскинапаѓаќ #легенданачелзи

Местена беше 1 у 2.
А и традиција е да се дава Емирати купот на бивши играчи на Арсенал .. Ебуе,Анри.. :icon_mrgr:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom