Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кејхил потекнува од некое домородско племе, пред месец дена читав по форуми, самиот си кажал, затоа е толку борбен. Не е ова ругање, да не ме сфати некој погрешно. Затоа има и Маори тетоважа на раката.Го гледам Кејхил за Австралија, кој играч, ѕвер, со 175 см дуел не губи. Стварно фали во Премиер Лига.
Море нека си седи таму,не пунеше со глава.Го гледам Кејхил за Австралија, кој играч, ѕвер, со 175 см дуел не губи. Стварно фали во Премиер Лига.
Додуша, ние не сме екипа, ние сме бренд, ама ...
![]()
![]()
Само што Куртоа, Лукаку и Атсу не играа за Челзи лани, а Фабрегас немаше ама баш никаква поврзаност.
- Куртоа
- Хазард
- Лукаку
- Оскар
- Рамирес
- Вилиан
- Ето
- Кејхил
- Лампард
- Шурле
- Атсу
- Микел
- Мозес
- Омеруо
- Азпиликуета
- Торес
- Фабрегас
Епа затоа @dragonsky го пиша постот...Само што Куртоа, Лукаку и Атсу не играа за Челзи лани, а Фабрегас немаше ама баш никаква поврзаност.
И Мозес и тој на О.
... откако Фабрегас потпиша, затоа кажа дека сеа Челзи има највише играчи.Челзи има најмногу играчи на СП од сите екипи од ПЛ.
Да го имате ова предвид другата сезона кога ќе се отвори темата и ќе пишувате "Па Челзи ако не освои титула онда будали се..евентуално Сити можеби ќе освои ама немаат фанови на форумов и не ги сметаме за екипа"
А бе ја многу паметни работи зборам ама никој не ме слушаЕпа затоа @dragonsky го пиша постот...
... откако Фабрегас потпиша, затоа кажа дека сеа Челзи има највише играчи.
Па моментално никој не е на позајмица...Што фино си пишува на сликата, LOANS ARE NOT INCLUDED ...
Aко бидеме пицизајли, идеме кај деталите и дираме кај што боли, Лампард и Ето повеќе не се играчи на Челси.
Нека се бројат на Челзи ако ти е полесно.Па моментално никој не е на позајмица...
Па моментално никој не е на позајмица...