Barclays Premier League Season 2013 - 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Денеска излегоа и нови фанови на Сандерленд. Мислам дека е време окупаторството на фан клубот од страна на модераторите да престане.[DOUBLEPOST=1397942896][/DOUBLEPOST]
Во среда играа Сити со Сандерлнд, а ваљда заради ТВ права им е преместен мечот, а и поради тоа што има доволно мечеви во Недела :D
Дада, сеа приметив дури, го пишав на ливче и баш сеа да видам на што се сум паднал, гледам Сити во пон, а мислев дека е утре.:D

Иако можеби во сезоната имаме некои разлики сепак во вакви празници сите треба да се сплотиме заедно (и да навиваме за Норвич)

Христос воскресна, САФ се пензионираше, Мурињо се врати, Ливерпул се први на табела, Арсенал ги дели меч од титула.

Време е за чуда, време е да се покаже зошто Христос умре за нас.

За многу години нека е.

П.С.
Нечу нечу дијаманте
Суво злато брилијанте
Нит сафире, нит рубине
Само тебе, О вечити БОЖЈИ Сине!

smilie-gross_294.gif
smilie-gross_309.gif
smilie-gross_298.gif

Доколку Ливерпул освојат титула, нека бидат благодарни на момчево...

connor_2954210.jpg

Конор Викем :)
Во рок од 3 дена им зема злато вредни поени и на Челзи и на Манчестер Сити

Викам беше талент на времето :D

Шала на страна не очекував ваква сезона од Ливерпул у август ама после тоа имам пишано дека не треба да се отпишуваат пошто едноставно играа убав фудбал.
А башка и ја сакаат титулата се гледа како гризаат играчите на терен :)

Најверојатно е нивна така да честито.

Kako im se poklopuvaat kockite na Liverpool, sigurno I samite ne se/bile svesni. Ovaa sansa ako ne ja iskoristat, ke napraat mislam 3-40 godini post.

Sent from my SCH-I535 using Tapatalk now Free

Полека бе луѓе, шампиони не направивте, има уште многу да се игра.
Сме во пол-позиција, ама далеку од тоа дека сме блиску да ја освоиме лигава....сепак од коло во коло сме се поблиску и поблиску. Нема да правам математики, ама еден пораз и ние не сме веќе фаворити. Ама се надевам дека нашиве извлекоа поука од двава меча на Сандерленд, дека најтешко е да победиш екипа која грчевито се бори за опстанок. Така ќе биде и утре. Ако утре победиме добри 80% сме шампиони.

Утре е голем празник (патем ви го честитам на сите), па белки господ еднаш ќе помогни, да го оствариме досега неоствареното. Па веројатно после толку години и нас ни дојдоа моментите на слава. Ќе видиме за 3 недели.

Sezonava strav i trepet u Anglija, slednata strav i trepet i vo Evropa. Uf uf uf....:LOL:

Pa i Kros koga ke go zememe :drk:

Ne se kiksovite na City I Chelsea poklopuvanje kocki? Nastrana igrata na Liverpool.

Ne se kiksovite na City I Chelsea poklopuvanje kocki? Nastrana igrata na Liverpool.

Не се поклопување коцки зошто Ливерпул и да не беа киксоите на Сити и Челзи ако победеше се до крај, си станува шампион. Ќе разберам да се влече со непостоечки пенали (освен оној на Стариџ против Јунајтед, кој рака на срце беше класичен дајв и евентуално оној на Стерлинг против Стоук) и секојдневни судиски одлуки во негова корист, па ќе разберам да им се поклопуваат коцки. Ама Ливерпул во моментов игра во невидена форма и што и да се случи до крај на првенство, ако си ја задржи формата, ќе биде шампион. Без разлика на овие киксови на Сити и Челзи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom