Barclays Premier League Season 2013 - 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Сум знаел бе, сум знаел пред да почне сезона. Видете у анкетата. :D

Clenot nemase losa namera ama nekoj si ja zavrti kako nemu mu odgovara ;). Ubavo si pisa, nastrana rezutlatite na Liverpul.

Врати се кога ќе заврши НБА утакмицата, па ќе позборуваме. Нема смисла да те задржуваме...

Сите утакмици се од голема важност, оти мислиш дека утакмицата со Евертон која ја победивте во 93та минута не беше важн,а на пример?

И не, му честита, ама му ја оспорува победата, со зборовите, без разлика на кој начин победија.
Непостоечки пенал досуди бе другар по бетер здравје!Им поклони гол да си дадат и да си обезбедат и наредна година Пл.
И ајде после оди играј и дај гол да те видам.Башка тоа и рекордот на Мурињо говори дека тешко губи на СБ али проклетиот судија го напраи невозможното возможно!

Eve Pero tepa u gosti, ke sednam na laptopot pa ke otvoram Paint da se razjasnime.

Sent from my SCH-I535 using Tapatalk now Free

Непостоечки пенал досуди бе другар по бетер здравје!Им поклони гол да си дадат и да си обезбедат и наредна година Пл.
И ајде после оди играј и дај гол да те видам.Башка тоа и рекордот на Мурињо говори дека тешко губи на СБ али проклетиот судија го напраи невозможното возможно!

Да де, проклетиот судија го направи невозможно тоа уште со ВБА.

Тие проклети судии ако малку подобро гледаа сезонава, рекордот на Мурињо ќе му беше прекинат многу порано сезонава, против ВБА, ќе ти текни на симулацијата на Рамче во 94та минута при резултат 1-2. Или сега ќе ми речиш имаше уште 1 минута можи и без пеналот гол ќе дадевме.

Се надевам дека си приближно добар како Екстрим во пеинт, за сите добро да те разбереме.

Кај отидовте бе луѓе ај ако не да зброиме за 2002 година како што :facepalm::eek:
Неможе чоек да ви докаже дека Челзи беше оштетен со пеналот.

Кај отидовте бе луѓе ај ако не да зброиме за 2002 година како што :facepalm::eek:
Јасно е дека беше оштетен, Мурињо има секое право да се буни, и ја би се бунел.

Али Мурињо треба да види и зашто неговиот тим даде само еден гол на домашен терен против последниот.

Еве и да речиме дека беше (според мене имаше контакт), јас сакам да ти доловам пак, колку пати Челзи годинава беше судиски помогнат и тоа во судиски продолженија. Барем 6-7 бода така имаат земено, ама нема врска, се гледа од страната од кај што ти одговара.
Башка тоа што Челзи денеска (вчера), ништо не изигра, ама крив е судијата.

Fanovi na Liverpul najdoa bas sezonava da zboruvaat za sudiska pomos na drugite ekipi. Kjuti si, dupi si :icon_lol:

Јасно е дека беше оштетен, Мурињо има секое право да се буни, и ја би се бунел.

Али Мурињо треба да види и зашто неговиот тим даде само еден гол на домашен терен против последниот.
Епа луѓево јадат бубрези зошто се бунел човекот,има право човекот си изгуби титула за еден смрдлив гнасен судија.
И ја сум за тоа како дозволи таков резултат на полувреме 1-1 гази ги таму до крај али тоа е.Ја како навивач на Челзи бев свесен дека тешко е оваа година до титула,со таков напад толку се може.
Еве и да речиме дека беше (според мене имаше контакт), јас сакам да ти доловам пак, колку пати Челзи годинава беше судиски помогнат и тоа во судиски продолженија. Барем 6-7 бода така имаат земено, ама нема врска, се гледа од страната од кај што ти одговара.
Башка тоа што Челзи денеска (вчера), ништо не изигра, ама крив е судијата.
Да имаше контак врз Азпи а не врз играчот на Сандерленд,убаво се виде декој овој го нагази.Се прааат грешки не викам не,али ова што е многу многу е.Најреално ќе беше да си решаваат Ливерпул - Челзи,што сум сигурен дека Челзи сигурно тепа али тоа е.

Епа луѓево јадат бубрези зошто се бунел човекот,има право човекот си изгуби титула за еден смрдлив гнасен судија.
И ја сум за тоа како дозволи таков резултат на полувреме 1-1 гази ги таму до крај али тоа е.Ја како навивач на Челзи бев свесен дека тешко е оваа година до титула,со таков напад толку се може.

Да имаше контак врз Азпи а не врз играчот на Сандерленд,убаво се виде декој овој го нагази.Се прааат грешки не викам не,али ова што е многу многу е.Најреално ќе беше да си решаваат Ливерпул - Челзи,што сум сигурен дека Челзи сигурно тепа али тоа е.
Се слагам со 90%, али последното не. Титулата не се решава со еден натпревар, туку со 38.

Колку мудро звучам еј, а никад не сум бил у ситуацијава :D

@RickyLFC9 Се решава али бар да имаше некој лидер оваа сезона:icon_mrgr: цела сезона е каша попара,и уште незнаеме кој ќе биде шампион.Али признај те фаќаше страв од тоа дека Челзи ќе ве тепа на домашен?:D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom