Barclays Premier League Season 2013 - 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ne se kiksovite na City I Chelsea poklopuvanje kocki? Nastrana igrata na Liverpool.

Sent from my SCH-I535 using Tapatalk now Free
Добро ако гледаме така секоја титула е еден вид поклопување на коцки. Ако освоиме, колку што ќе сме заслужиле ние, толку и секој друг заслужил со ист придонес пошто тогаш и на него му се погодиле другите резултати. Освен ако некој некад освои со 38 победи нормално.

Каков пенал се досуди против Челзи тоа чудо едно:facepalm:.Вакво аматерко судење само во Англија го има изгледа.
Нај трагично е тоа дека на крај ќе излезе дека екипите за испаѓање ќе решат кој ќе биде шампион во гнасната Англија.

Abe ok, ama ako Chelsea osvoese 3 boda ne znam dali ke bese bas taka, sepak pretstoi meguseben duel bo koj se moze da se sluci. Normalno deka treba I srekja, osven neli ako nekoj ne osvoi so 20 boda prednost, a znaeme koj go praese ova.

Па да, мора да напоменеш кој го правел, нели :) Вие, никој друг, туку само Манчестер Јунајтед :)

Bez razlika, tolku li te boli :-), koj go pravel. I ajde dosta, arno si gleam NBA :-).

Ме боли, мислам дека настинкава од тоа ме држи. Затоа ќе ти пишам тебе, тоа што му го пишувам на Бавчава цела сезона. Оставете не оваа сезона да се порадуваме со топ4 пласман а од наредна, вратете се на врвот каде што заслужувате да бидете...а ние на 7мо место, каде што ни е местото.

П.С. Ти пишуваш, па ми викаш да прекинам, да си гледам НБА. Па гледај си бе другар, јас не те држам на форумов :)

Pa da ne pise covek so misli, odma ko hieni nekoi. Ne mora redovno da se serifuva po temata. Raduvajte se na top4 plasman neam nisto protiv. Koj zasluzil neka se raduva, a koj koga I kade ke se vrati ne e tema na muabet, barem ne sega. Ne generaliziraj, ne me interesira koj sto kazal i nema potreba mene da mi se obrakjas ironicno. Jas pisuvam na temata, ne citirav nikoj, I ne cuvstvuvam deka nekoj bi trebalo da me drzi na forumov.

https://www.facebook.com/photo.php?v=299984613503628&set=vb.141941772641247&type=2&theater

Не ми се верува дека и уште плачи. Ами пеналите од Рамче, непостоечкиот фаул против Евертон кога победија од тој слободен удар? Никогаш нема да ја има почитта од нити еден навивач ширум светот. Признај еднаш пораз бе......

Па да пишеш дека на Ливерпул му се поклопија коцките и затоа има најголеми шанси да ја освои лигата а при тоа да ја занемариш извонредната серија во која што се наоѓа веќе 4 месеци е и повеќе од потценување и провокација. Не цитираше никој, него од ведро небо влезе, се посра на серијата на Ливерпул и не можеш да не очекуваш одговор.

И не, не генерализирам него ти се обраќам тебе а ја спомнав и Бавчата. Во ниеден случај не се обратив на сите навивачи на МанЈу на форумов, нит имам намера да генерализирам...

https://www.facebook.com/photo.php?v=299984613503628&set=vb.141941772641247&type=2&theater

Не ми се верува дека и уште плачи. Ами пеналите од Рамче, непостоечкиот фаул против Евертон кога победија од тој слободен удар? Никогаш нема да ја има почитта од нити еден навивач ширум светот од тим кој не го менаџирал. Признај еднаш пораз бе......

Е да, ретко кој од тие другите го поштова како личност а не му го оспорува квалитетите. Нешто како Суарез со понашањето и знаењето.

И башка, сега иди она, го кажал она за да го сврти притисокот од играчите пред утакмицата со Атлетико.

Е да, ретко кој од тие другите го поштова како личност а не му го оспорува квалитетите. Нешто како Суарез со понашањето и знаењето.

И башка, сега иди она, го кажал она за да го сврти притисокот од играчите пред утакмицата со Атлетико.

Море шо сака нека врти, и оваа сезона како и претходната (за него), ќе биди сушна. :)

Утре (море после), ќе треба да им ја вратиме услугата на Сандерленд со победа над Норич. Се надевам нема да останеме должни, не би било фер :)

Не ми се верува дека и уште плачи. Ами пеналите од Рамче, непостоечкиот фаул против Евертон кога победија од тој слободен удар? Никогаш нема да ја има почитта од нити еден навивач ширум светот. Признај еднаш пораз бе......
Ја ко со видов им честиташе на Сандерленд за победата,ти со сакаш да скока од радос дека изгубил.
Башка утакмицата беше од голема важност и такви грешки да праи судијата не се дозволени.

Ne rekov ZATOA, nego deka I toa e biten faktor vo trkata za titulata. Kakva I da e serijata na Liverpool tabelata ne kazuva tolkava superiornost koja celo vreme se obiduvas da ja prikazes. Patem, nigde ne ja ni spomnav serijata, nego ti pocna da drobis za toa. Potcenuvanje I provokacija, izvinete dami I gospoda od strucniot stab na Liverpool, vo koi filmovi ste ne mi e jasno. Nema potreba da mi se obrakjas so glupa ironija, da se povtoram, ne bese toa muabetot, nego ti se javi od vedro nebo I proba da se napravis badass.

Ја ко со видов им честиташе на Сандерленд за победата,ти со сакаш да скока од радос дека изгубил.
Башка утакмицата беше од голема важност и такви грешки да праи судијата не се дозволени.

Сите утакмици се од голема важност, оти мислиш дека утакмицата со Евертон која ја победивте во 93та минута не беше важн,а на пример?

И не, му честита, ама му ја оспорува победата, со зборовите, без разлика на кој начин победија.

Ne rekov ZATOA, nego deka I toa e biten faktor vo trkata za titulata. Kakva I da e serijata na Liverpool tabelata ne kazuva tolkava superiornost koja celo vreme se obiduvas da ja prikazes. Patem, nigde ne ja ni spomnav serijata, nego ti pocna da drobis za toa. Potcenuvanje I provokacija, izvinete dami I gospoda od strucniot stab na Liverpool, vo koi filmovi ste ne mi e jasno. Nema potreba da mi se obrakjas so glupa ironija, da se povtoram, ne bese toa muabetot, nego ti se javi od vedro nebo I proba da se napravis badass.

Филмот се вика: Ливерпул е прво место у 35то коло, скоро излезе. Има експлицитни сцени, не е препорачливо за некои со потпис ко твојот :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom