Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
28 ноември 2009
Мислења
4.875
Поени од реакции
7.115
Адријан 18 милиони, Арда 24 милиони откупна клаузула, а Фалкао договор до 2016-та!
Хмм страниве пишат дека клаузата му е 14м за којшто Арсенал не сака да даде толку ти ми кажуваш 18 :P
А од финансиски аспект стабилни сте ? :D

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.813
Поени од реакции
44.142
Сега Челзи стана ептен опасен. :) Скоро колку Манчестер. :D Ама кога ќе го земеме Роналдо на лето, пак ќе се оддалечиме. :D
--- надополнето: 2 јануари 2013 во 21:04 ---
Oпа, еве го најголемиот талент на Ливерпул.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.764
Поени од реакции
52.741
Мејсон ептен брзо ја викна Ева да му дојде, изгледа не му се свиѓаше таа од КПР :D

Jack Nolan

Сите сме луѓе, но ретко кој е човек!
Член од
31 јули 2011
Мислења
1.587
Поени од реакции
1.506
Хмм страниве пишат дека клаузата му е 14м за којшто Арсенал не сака да даде толку ти ми кажуваш 18 :P
А од финансиски аспект стабилни сте ? :D
18м. евра или околу 15 милиони фунти, можеби тоа те збунило. А финансиски катастрофа, како и сите тимови од Шпанија и ние имаме долгови од 250-350 милиони евра. Изминатово лето за трансфери беа потрошени околу 1-2 милиони евра. Ама за следново лето ќе има пари, околу 120 милиони, ама половина ќе одат за исплата на долговите! :)
--- надополнето: 2 јануари 2013 во 21:08 ---
Еве го Сисе...Нели 2ра половина од сезоната...:pos:
Да не биде исто и за Ба... 2ра половина од сезоната:icon_lol:

Член од
28 ноември 2009
Мислења
4.875
Поени од реакции
7.115
18м. евра или околу 15 милиони фунти, можеби тоа те збунило. А финансиски катастрофа, како и сите тимови од Шпанија и ние имаме долгови од 250-350 милиони евра. Изминатово лето за трансфери беа потрошени околу 1-2 милиони евра. Ама за следново лето ќе има пари, околу 120 милиони, ама половина ќе одат за исплата на долговите! :)
Да точно не обрнав многу внимание на тоа дали цената е пишана во евра или фунти ...
Инаку ќе го дадете поефтино штом имате долгови
Лани Казорла изгледа за 16м и го земаме на Малага а они уште се попара во долгови ...
Можно е некој одкај нив да им го собере Иско . . .
- -
:pos:
BREAKING: Demba Ba has completed his £7million move from Newcastle United to Chelsea, after his wife agrees personal terms with John Terry.

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Исфрустриран од првото полувреме на натпреварот Челзи - КПР решив да пишам еден пост овде.

Според мене ова е доказ дека премиер лигата во последните 2-3 сезони не е најдобра лига во европа (најпопуларна да, најквалитетна не) според мене Примера и Бундес се поквалитетни.

КПР не сум сигурен дека може да се нарече фудбалски тим бидејки немаат никакви способности ниту да играат со долги топки, ниту пресинг, ниту со кратки довања еден од најслабите тимови некогаш што ги имам видено.

Челзи (кога ќе ми текне дека е актуелен европски шампион ми иде вртоглавица) моменталниот состав го сочинуваат 11 просечни и подпросечни фудбалери од кои дали 1-2 играчи би успеале да влезат во првите 11 на Ман.Утд или Ман.Сити да не зборувам за Барца.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Челзи (кога ќе ми текне дека е актуелен европски шампион ми иде вртоглавица) моменталниот состав го сочинуваат 11 просечни и подпросечни фудбалери од кои дали 1-2 играчи би успеале да влезат во првите 11 на Ман.Утд или Ман.Сити да не зборувам за Барца.
Пошто нели Маскерано и Бускетс се подобри централни дефанзивци од Ивановиќ :ROFLMAO:

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Е да, ко ќе гледаш некоја бош екипа од германско или шпанско е далеку поинтересно на теренот. Да, да.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom