Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.371
Поени од реакции
47.164
clean sheet за царот, за инат на дебелкото. Не ги хејтам Челзи, топ тимче се али мило ми е за Јулионе, а и за КПР, сакам и сезонава да обезбедат опстанок, со таа финансиска потпора и Ари можат да се борат за Европа од наредна сезона.

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.842
Најде некој гиф или видео од стартот на Марин?

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.235
Поени од реакции
14.580
Што ќе ти е гиф или видео, чист црвен беше, отворен ѓон директно на нога.

BTW QPR have won all games they have played this year #respect #invincibles

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.371
Поени од реакции
47.164
Цезар не губи на СБ :D
Ретко прима голови од нив, трета 0 му е оваа, единствениот што го прими беше ден после сјебаната сообраќајка, ко Рушту беше у фацата па прими многу глуп гол али не ни требаше да брани тогаш.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Сега се чека Роман да си остане достоен на зборот и да го отпушти Рафа пошто ги изгуби сите мечеви во 2013 !
--- надополнето: 2 јануари 2013 во 22:49 ---
За црвен беше. Да беше друг судија или да се случеше тоа покасно не верувам некој да би му простил.
Грешка си не беше за црвен. Овие од хејтерскиве тимови само против нас се свртени. Според правилата не е ова црвен.Правилата викаат дека ако играчот е на 15 метра оддалечен од аутот и направи таков старт тоа не е црвен.
Јас не знам еве Nekoj od fan klub Celzi знае повеќе нека објасни.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.048
Поени од реакции
6.074
Ретко прима голови од нив, трета 0 му е оваа, единствениот што го прими беше ден после сјебаната сообраќајка, ко Рушту беше у фацата па прими многу глуп гол али не ни требаше да брани тогаш.
4-1(голови) скор има со Челзи, повеќе од позитивен.
А во натпреваарите е перфектен, 100% учинок. 3 од 3.
(y) за Цезар

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Добро зошто се криви Бенитез за поразов? Седнал фаци на клупа, лол, кажете ми еден менаџер од останатите 19 екипи што не изротира периодов кога се играат 4 утакмици за 10 дена.

closertb

Пластичен
Член од
23 октомври 2011
Мислења
895
Поени од реакции
1.060
Добро зошто се криви Бенитез за поразов? Седнал фаци на клупа, лол, кажете ми еден менаџер од останатите 19 екипи што не изротира периодов кога се играат 4 утакмици за 10 дена.
Ќе те направат ненормална ако го кажеш ова во нашиот фан клуб. ONLY ONE DIMATTEO!

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Добро зошто се криви Бенитез за поразов? Седнал фаци на клупа, лол, кажете ми еден менаџер од останатите 20 екипи што не изротира периодов кога се играат 4 утакмици за 10 дена.
Не е до тоа.
До сега на ниеден меч (освен со Вила) не изгиравме добро.
Норсјеланд ги тепавме 6-1 и пак изгледавме анемично.
Тука се и мечевите со малце појаките екипи како Коринтијанс и Евертон-тотално анемично.
Денеска седна некои играчи и тоа е ок,ама зошто ги игра во прв тим Мозес и Марин кои што и двајцата се десни крила?
Зошто Микел или Рамирес не играа во прв тим туку играше Лампард кои што на негови 34 години игра во прв тим 3 меча во една недела. (не дека беше лош денеска далеку од тоа).
Кога веќе сакаше да го игра Мозес зошто не отиде all the way и не го стави на местото на Торес кој што нема здив земено последниве месеци?
Овие се катастрофални грешки,грешки што јас со никаква менаџерска диплома ги увидувам (да после битка сите се генерални ама јас ваква постава не би извадил,би ротирал ама попаметно) што остана за менаџер што има освоено ЛШ?

Член од
14 април 2012
Мислења
33.063
Поени од реакции
68.073
Не е до тоа.
До сега на ниеден меч (освен со Вила) не изгиравме добро.
Норсјеланд ги тепавме 6-1 и пак изгледавме анемично.
Тука се и мечевите со малце појаките екипи како Коринтијанс и Евертон-тотално анемично.
Денеска седна некои играчи и тоа е ок,ама зошто ги игра во прв тим Мозес и Марин кои што и двајцата се десни крила?
Зошто Микел или Рамирес не играа во прв тим туку играше Лампард кои што на негови 34 години игра во прв тим 3 меча во една недела. (не дека беше лош денеска далеку од тоа).
Кога веќе сакаше да го игра Мозес зошто не отиде all the way и не го стави на местото на Торес кој што нема здив земено последниве месеци?
Овие се катастрофални грешки,грешки што јас со никаква менаџерска диплома ги увидувам (да после битка сите се генерални ама јас ваква постава не би извадил,би ротирал ама попаметно) што остана за менаџер што има освоено ЛШ?

Ако добро запомнив, Челси имаше 22 удара надвор од оквир на гол.
Тука Бенитез е најмалку крив.

На негова душа иде што не ги пушти Мата и Хазард на полувреме.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.235
Поени од реакции
14.580
16 - Everton are the first team in Premier League history to both score and concede in 16 consecutive games. Milestone.

За оние што се кладат, Евертон гг 16 по ред :D

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.813
Поени од реакции
44.142
Среќна Нова Година на сите тука, а на екипите им посакувам:
  • Арсенал да го освои Емирати Купот
  • Хазард наредната сезона да игра за Шампионот на лига Европа
  • Суарез да се пласира во ТОП 4 оваа сезона
  • Торес да ја потстригне косата, за да му се врати осетот за гол
  • Венгер да ја смени јакната
  • На челото на Жервињо да подигнат аеродром
  • Ван Перси да продолжи да решети
  • Крофната да издржи повеќе од една година на најтешкото работно место во светот
  • Роналдо пак да ве расплакува од Август
  • КПР и Ари да го победат првиот натпревар од 2013
  • Насри да се разведе од клупата
  • Јанг да престане со курсот по пливање и нуркање
  • Балотели да почне да мисли
  • Стерлинг да направи уште едно дете
  • Валенсија да научи да игра и со лева
  • На Манчини да му се скине шалот
Добар старт, мора да признаам. :P

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop