Barclays Premier League Season 2012-2013

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
424177_402621439799618_962134116_n.jpg

:D

Ливерпул ќе освои оваа сезона.
1. Ливерпул
2. Сити
3. Јунајтед
4. Тотенхем
5. Челзи
6. Арсенал
:свиркам:
Mора да имаш некоја психичка траума од Арсенал , што секој втор пост на темава ти е против Арсенал :tapp:

Mора да имаш некоја психичка траума од Арсенал , што секој втор пост на темава ти е против Арсенал :tapp:
Ме натера да си ги проверам сите мислења на темава...Арсенал го имам спомнато само еднаш и тоа во ова последново(y)
А не гледам во постот што има против Арсенал.

Ме натера да си ги проверам сите мислења на темава...Арсенал го имам спомнато само еднаш и тоа во ова последново(y)
А не гледам во постот што има против Арсенал.
Ништо само си им ги згрешил местата со Ливерпул :D

21,000 Man City fans went to Villa Park for yesterday's Community Shield.
42,000 left
:pos:

Da se sobereme 10 000 Cannon da pise post vo kojj nema da go spomne Celzi (direktno ili indirektno)..
Dobro be brat,od poslednive mislenja na temava 90% ti se za Celzi,zarr e mozno tolku da si napaten od timot ??

Им фалат home grown играчи сигурно. Нели видовте дека ќе стартува тоа U21 лигата, U18, нема веќе резерви и младинци :)

Им фалат home grown играчи сигурно. Нели видовте дека ќе стартува тоа U21 лигата, U18, нема веќе резерви и младинци :)

Точно 8 home grown имаме, ама најверојатно ќе се земе за на клупа. Малуда и Бенајун би требало да си одат.

Иванович нема да биде казнет за црнвениот во Комјунити Шилдот.Исто така и жолтите картони од тој меч се избришани.
Ова е бидејќи ФА не го смета тој меч како компетитивен меч туку како пријателски меч.

Иванович нема да биде казнет за црнвениот во Комјунити Шилдот.Исто така и жолтите картони од тој меч се избришани.
Ова е бидејќи ФА не го смета тој меч како компетитивен меч туку како пријателски меч.
Сколс и Руни добија по 3 меча казна за црвени картони на пријателски натпревар со Порто пред 3-4 години!
Изгледа тој не го сметаа за пријатески туку за компетитивен меч:tapp:

Ама да, Јунајтед се секогаш фаворизирани од ФА:icon_lol:

Не ти требаше ова. Сеа ќе дојдат овие од Ливерпул и ќе ги минусираат трофеите од Комјунити. :D

Хм хм. Се сеќаваш на муабетот од пред некое време :icon_lol:?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom