Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.703
Поени од реакции
21.213
Демек од сега ке почнете да освојувате ? :pos:
они може нема да почнат да освојуваат но 100% сум сигурен дека ова ќе биде ваша сезона ... како и предходните 20 !!!!

S

Stivie G

Гостин
они може нема да почнат да освојуваат но 100% сум сигурен дека ова ќе биде ваша сезона ... како и предходните 20 !!!!
Нема пост а да не пишеш против Ливерпул. Кој комплекс ти го создале значи :icon_lol:. Браво браво, а замисли да освојува трофеи шо ќе биде :vozbud:.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Нема пост а да не пишеш против Ливерпул. Кој комплекс ти го создале значи :icon_lol:. Браво браво, а замисли да освојува трофеи шо ќе биде :vozbud:.
Нема врска ова со комплекс! Овој муабет сам си го терате, сами велите дека секоја наредна е ваша и веќе ова почнавме како мајтап да го пишуваме, а не дека семе искомплексирани! Тамам работа ;)

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Нема врска ова со комплекс! Овој муабет сам си го терате, сами велите дека секоја наредна е ваша и веќе ова почнавме како мајтап да го пишуваме, а не дека семе искомплексирани! Тамам работа ;)
Не знам колку сте приметиле и ти и колегата, али и ние од мајтап си го кажуваме веќе :)

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Ливерпул ќе освои оваа сезона.
1. Ливерпул
2. Сити
3. Јунајтед
4. Тотенхем
5. Челзи
6. Арсенал
:свиркам:

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.477
Поени од реакции
10.206
Ако мислат дека Челзи и Роберто Ди Матео да освојат со Катанаџо Премиер Лига,нека идат у Италија.Таму е местото за тоа.

Хазард,одлично.. :)

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.537
Поени од реакции
4.171
Ливерпул ќе освои оваа сезона.
1. Ливерпул
2. Сити
3. Јунајтед
4. Тотенхем
5. Челзи
6. Арсенал
:свиркам:
:pos::LOL::ROFLMAO: остави тоа што си ги ставил Ливерпул шампион стивил си ги Тотенхем пред Челзи и Арсенал ова само ќе се случи во твоите фантазии.

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Ако мислат дека Челзи и Роберто Ди Матео да освојат со Катанаџо Премиер Лига,нека идат у Италија.Таму е местото за тоа.

Хазард,одлично.. :)
Демек вие да имате можност да освоите Премиер Лига на таков начин ќе се буните?:unsure:

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Гледам сега дека Ледли Кинг се пензинирал. Нека му е со со среќа, сите знамеме дека цел кариера има проблеми со повреди и дека речиси последниве години и да не тренира туку само од натпревар на натпрвар

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom