За црвен беше. Да беше друг судија или да се случеше тоа покасно не верувам некој да би му простил.Најде некој гиф или видео од стартот на Марин?
Ретко прима голови од нив, трета 0 му е оваа, единствениот што го прими беше ден после сјебаната сообраќајка, ко Рушту беше у фацата па прими многу глуп гол али не ни требаше да брани тогаш.Цезар не губи на СБ![]()
Грешка си не беше за црвен. Овие од хејтерскиве тимови само против нас се свртени. Според правилата не е ова црвен.Правилата викаат дека ако играчот е на 15 метра оддалечен од аутот и направи таков старт тоа не е црвен.За црвен беше. Да беше друг судија или да се случеше тоа покасно не верувам некој да би му простил.
4-1(голови) скор има со Челзи, повеќе од позитивен.Ретко прима голови од нив, трета 0 му е оваа, единствениот што го прими беше ден после сјебаната сообраќајка, ко Рушту беше у фацата па прими многу глуп гол али не ни требаше да брани тогаш.
Ќе те направат ненормална ако го кажеш ова во нашиот фан клуб. ONLY ONE DIMATTEO!Добро зошто се криви Бенитез за поразов? Седнал фаци на клупа, лол, кажете ми еден менаџер од останатите 19 екипи што не изротира периодов кога се играат 4 утакмици за 10 дена.
Не е до тоа.Добро зошто се криви Бенитез за поразов? Седнал фаци на клупа, лол, кажете ми еден менаџер од останатите 20 екипи што не изротира периодов кога се играат 4 утакмици за 10 дена.
Не е до тоа.
До сега на ниеден меч (освен со Вила) не изгиравме добро.
Норсјеланд ги тепавме 6-1 и пак изгледавме анемично.
Тука се и мечевите со малце појаките екипи како Коринтијанс и Евертон-тотално анемично.
Денеска седна некои играчи и тоа е ок,ама зошто ги игра во прв тим Мозес и Марин кои што и двајцата се десни крила?
Зошто Микел или Рамирес не играа во прв тим туку играше Лампард кои што на негови 34 години игра во прв тим 3 меча во една недела. (не дека беше лош денеска далеку од тоа).
Кога веќе сакаше да го игра Мозес зошто не отиде all the way и не го стави на местото на Торес кој што нема здив земено последниве месеци?
Овие се катастрофални грешки,грешки што јас со никаква менаџерска диплома ги увидувам (да после битка сите се генерални ама јас ваква постава не би извадил,би ротирал ама попаметно) што остана за менаџер што има освоено ЛШ?
Добар старт, мора да признаам.Среќна Нова Година на сите тука, а на екипите им посакувам:
- Арсенал да го освои Емирати Купот
- Хазард наредната сезона да игра за Шампионот на лига Европа
- Суарез да се пласира во ТОП 4 оваа сезона
- Торес да ја потстригне косата, за да му се врати осетот за гол
- Венгер да ја смени јакната
- На челото на Жервињо да подигнат аеродром
- Ван Перси да продолжи да решети
- Крофната да издржи повеќе од една година на најтешкото работно место во светот
- Роналдо пак да ве расплакува од Август
- КПР и Ари да го победат првиот натпревар од 2013
- Насри да се разведе од клупата
- Јанг да престане со курсот по пливање и нуркање
- Балотели да почне да мисли
- Стерлинг да направи уште едно дете
- Валенсија да научи да игра и со лева
- На Манчини да му се скине шалот