Немора да го сакаш де..Да не се лажиме го мразам Јунајтед, ама срамота е да не честиташ....грешките судиски секогаш ќе ги има, еве денеска беа против нас, којзнае можи одма на наредната утакмица ќе има судиска грешка која ќе биде во наша полза....
Ај сеа кажи ми колку фер Ливерпул освои ЛШ 2005та?Јас не сум израснат да им честитам на луѓето нешто што не го заслужиле.
Џабе им се противиш. Толку се за нигде што не знам дали да ги реметам или да ги жалам.Ај сеа кажи ми колку фер Ливерпул освои ЛШ 2005та?
Јас колку што се сеќавам минатото коло имаше пенал за вас. Никој не се бунеше зошто се знаеше дека ќе тепате и без тој пенал.Syn .. Сеа јасно ли тие зошто "плачевме" тука првото коло.. Ќе има нешто против Јунајтед никој жив нема.. Види сеа кога ни досудија пенал без-веза колку души се начукаа да серат против Манчестер...
Поздрав за сите.. ГГМЈ!
Судијата не судеше за нас на натпреваров. За разлика од оваа одлука што ја посочи ти (што патем не е ни поврзана со натпреваров денеска), трите одлуки кои ги направи педерскиот судија шо нејќам да му го спомнам името, беа одлуки за кои лесно можеше да се забележи дека не се во право. Многу е полесно да видиш непостоечки пенал, старт од два играчи при што двајцата заслужуваат црвен а не само едниот и пенал кој не беше досуден а требаше да биде, за разлика од тоа да процениш дали топка поминала гол линија или не.Ај сеа кажи ми колку фер Ливерпул освои ЛШ 2005та?
Tреба технологија, така ќе е најдобро за сите и ќе нема масовно плачење!Иначе ЕПЛ мора да ги пратат судииве на обука некаде.Катастрофа се.Не само за мечов денеска општо.Срамота е ваква лига вакви судии да има.
Друже искрено знам дека те боли што сте последни и што изгубивте,ама твоето нивно на комуникација е на ниво на 15,16годишник,а мислим дека не си дете,Каде е сеа вашиот фер плеј за кој се залагавте,пред утакмицава.ок е имаше грешки од судијата,ама што е крив клубот и навивачите?Би сакал секогаш да гледам знамиња на Манчестер Јунајтед.
Секаде, секогаш.
НА ПОЛА КОПЈЕ!
Пред се', имам една специјална желба: неутронска бомба да падне среде Манчестер. Да остане жив само старото копиле, па да го врзат за палци да виси и мутирани глувци од канализацијата што врви под делот од Сити да го грицкаат дур не цркне.
Хелси копилето да си поживее уште години, на сметка на цела фамилија што ке му умре од леукемија ДА МУ ЕБАМ ПЛЕМЕТО НЕГОВО КРЕТЕНСКО.
Да им се врати 1958 бе, да не видат бел дем, племе им ебам блесаво.
Пет ербаси да им се урнат на стадион ко ќе играат со Евертон маме им ебам циганско.
Цркнете бе маме ви шугаво.