ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.808
- Поени од реакции
- 44.126
Ќути, пак го оживувате фудбалот..Колку посед имаме на топка? 80 посто?
Arsenal the Messiah!
Ќути, пак го оживувате фудбалот..Колку посед имаме на топка? 80 посто?
![]()
--- надополнето: 23 септември 2012 во 17:15 ---
Еве го црвениот на шелви.....треба да се срамат, чим им треба толкава помош од судии јасно им е дека манчестер иде доле, а кога ке се доле јас ке им покажам какви глорихантери се. Сусо, шелви и Стерлинг им одржаа лекција како се игра фудбал.
Сите гледаа сите имаат очи, жива брука. Ова не смее да се преќути, ова е скандал од најголеми размери, ова треба јавно да се каже а Хелзи треба доживотно да е зсимнат од листа на судии.
Јебига. Појаки од ВМРО сме.може да се инатите до кога сакате но се додека е маторот на клупа ќе уживате во удобноста на ФА а другите ќе патат поради вас
Ќе ве ебеме вас наредно коло!Овие па од Арсенал, иамле посед, па се фалат со тоа. И што сега, што прајме?
Никој не вика од наша страна дека беше пенал тоа над Валенсија, никој не оспорува дека бевте во тој случај ограбени. Стартот на Шелви во најмала рака беше за жолт и во такви ситуации може да се додели и црвен имајќи во предвид дека пред то имаше и дуел со Гигс а откако топката на сликава како што гледаш беше во нозете на Еванс вашиов оди со отворен ѓон со една нога. Еве ќе во прилог и видео како Роналдо додека беше кај нас има добиено црвен заради старт со отворен ѓон притоа без да влезе и во контакт со противнички играч.![]()
--- надополнето: 23 септември 2012 во 17:15 ---
Еве го црвениот на шелви.....треба да се срамат, чим им треба толкава помош од судии јасно им е дека манчестер иде доле, а кога ке се доле јас ке им покажам какви глорихантери се. Сусо, шелви и Стерлинг им одржаа лекција како се игра фудбал.
Сите гледаа сите имаат очи, жива брука. Ова не смее да се преќути, ова е скандал од најголеми размери, ова треба јавно да се каже а Хелзи треба доживотно да е зсимнат од листа на судии.
Избери си агол кој ти одговара.
Да знаеш оти 90% од фановите на Манчестер се сложуваат со твоето мислење.. И фала за честитките, единствен навивач на Ливерпул до сега што честита и не спомна никакви ФА, авиони, Минхен, рак и не знам што друго во постот..Честита победа до фановите на Јунатед, нема да речам заслужена оти сите видовме оти не беше, ама јбг фудбал е игра во која треба да се користат шансите, а не да се креираат а да не се реалзираат, кога би имало правило во фудбалот на секоја петта шанса да се важи по еден гол, Ливерпул лани ќе имаше 100 гола а и годинава истото продолжува што воопшто не ме радува.....
За натпреварот, дерби ко дерби со оштри стартови, тензија, за црвениот од Шелви по мое мислење беше заслужен, оти ако го потфатеше Еванс подобро можеше да дојде и до кршење на нога (не дај боже), ама пеналот над Валенсија беше срамота, Ливерпул ги имаше шансите, водеше со 1-0 ама сепак загуби....сепак јас уште сум оптимист и се надевам во пресвртница на сезонава ама ќе видиме, времето ќе покажи
Јас не сум израснат да им честитам на луѓето нешто што не го заслужиле.Да знаеш оти 90% од фановите на Манчестер се сложуваат со твоето мислење.. И фала за честитките, единствен навивач на Ливерпул до сега што честита и не спомна никакви ФА, авиони, Минхен, рак и не знам што друго во постот..
Да не се лажиме го мразам Јунајтед, ама срамота е да не честиташ....грешките судиски секогаш ќе ги има, еве денеска беа против нас, којзнае можи одма на наредната утакмица ќе има судиска грешка која ќе биде во наша полза....Да знаеш оти 90% од фановите на Манчестер се сложуваат со твоето мислење.. И фала за честитките, единствен навивач на Ливерпул до сега што честита и не спомна никакви ФА, авиони, Минхен, рак и не знам што друго во постот..