- Член од
- 30 јануари 2011
- Мислења
- 1.264
- Поени од реакции
- 1.079
Попис да не им правеа?E не сте бе, имате солидни 12 %, (да се купуваа навивачи со пари ќе имавте многу повеќе ама среќа не е така)
Попис да не им правеа?E не сте бе, имате солидни 12 %, (да се купуваа навивачи со пари ќе имавте многу повеќе ама среќа не е така)
не е македонија тоа па да не можат попис да напраат, колку само глупости да се трескало ја немам видено, не им веруваат на македонски новини, не им веруваат на англиски, па не сум ја крив ако ти си имаш проблеми со самиот себе па никому не верувашПопис да не им правеа?
Дали верувам или не верувам е друг муабет што не би требало да те засега, а и никаде не спомнав ништо околу тоа. Него, глуп ми е муабетот што го водите. Демек, еве ние имаме повеќе навивачи во овој град, ајде ќе се акаме у гради сега. Или пак, сите навивачи на Челси имале годишни примања помали од 150,000 денари?! Озбилно ова?не е македонија тоа па да не можат попис да напраат, колку само глупости да се трескало ја немам видено, не им веруваат на македонски новини, не им веруваат на англиски, па не сум ја крив ако ти си имаш проблеми со самиот себе па никому не веруваш
не е проблемот што ние се акаме у гради ко што викаш ти (или да искористам терминологија на еден ваш фан "ни си може бе") , проблемот е зошто тоа толку тебе те боли?Дали верувам или не верувам е друг муабет што не би требало да те засега, а и никаде не спомнав ништо околу тоа. Него, глуп ми е муабетот што го водите. Демек, еве ние имаме повеќе навивачи во овој град, ајде ќе се акаме у гради сега. Или пак, сите навивачи на Челси имале годишни примања помали од 150,000 денари?! Озбилно ова?
Know what, никогаш не сум бил во Лондон, најверојатно нема ни да отидам во наредните 10+ години. Фановите таму нит ги знам колку се на број, нит од колку групи се составени, нит како се организираат, ништо. Освен ако не ми улетала некоја информација или клип по грешка. Следствено на тоа, ич не ми чуе дали во Лондон највеќе фанови имале Фулам, Арсенал или Челси. Така да, не си ми јасен од каде заклучи дека мене ме болело дека Челси немале фанови. Ако е така, ондак пријателон од претходна страна што е за Вест Хем треба да се самоубие, м?не е проблемот што ние се акаме у гради ко што викаш ти (или да искористам терминологија на еден ваш фан "ни си може бе") , проблемот е зошто тоа толку тебе те боли?
Па ти ме цитираше, што значи тебе те засегнал мојот коментар на претходната статистичка табела. Ако толку не ти чуе зошто го правиш сеуште муабетов а ? , мислам дека табелата беше доволно јасна за сите и целиов разговор беше непотребен.Know what, никогаш не сум бил во Лондон, најверојатно нема ни да отидам во наредните 10+ години. Фановите таму нит ги знам колку се на број, нит од колку групи се составени, нит како се организираат, ништо. Освен ако не ми улетала некоја информација или клип по грешка. Следствено на тоа, ич не ми чуе дали во Лондон највеќе фанови имале Фулам, Арсенал или Челси. Така да, не си ми јасен од каде заклучи дека мене ме болело дека Челси немале фанови. Ако е така, ондак пријателон од претходна страна што е за Вест Хем треба да се самоубие, м?
lol фотошоп сите знаат дека Челзи не постоел пред 2003Квалитет пред Квантитет.
Сликава е уште од времето на Реј Вилкинс кога играл за Челзи.
Уште од тогаш се знае кој е Гордост на Лондон.
Поздрав
Според сликава, може и да испадне дека Liverpool има повеќе навивачи од Manchester U.
bitch pleaseКвалитет пред Квантитет.
Сликава е уште од времето на Реј Вилкинс кога играл за Челзи.
Уште од тогаш се знае кој е Гордост на Лондон.
Поздрав