Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Попис да не им правеа? :tapp:
не е македонија тоа па да не можат попис да напраат, колку само глупости да се трескало ја немам видено, не им веруваат на македонски новини, не им веруваат на англиски, па не сум ја крив ако ти си имаш проблеми со самиот себе па никому не веруваш :facepalm:

Член од
30 јануари 2011
Мислења
1.264
Поени од реакции
1.079
не е македонија тоа па да не можат попис да напраат, колку само глупости да се трескало ја немам видено, не им веруваат на македонски новини, не им веруваат на англиски, па не сум ја крив ако ти си имаш проблеми со самиот себе па никому не веруваш :facepalm:
Дали верувам или не верувам е друг муабет што не би требало да те засега, а и никаде не спомнав ништо околу тоа. Него, глуп ми е муабетот што го водите. Демек, еве ние имаме повеќе навивачи во овој град, ајде ќе се акаме у гради сега. Или пак, сите навивачи на Челси имале годишни примања помали од 150,000 денари?! Озбилно ова? :facepalm:

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Дали верувам или не верувам е друг муабет што не би требало да те засега, а и никаде не спомнав ништо околу тоа. Него, глуп ми е муабетот што го водите. Демек, еве ние имаме повеќе навивачи во овој град, ајде ќе се акаме у гради сега. Или пак, сите навивачи на Челси имале годишни примања помали од 150,000 денари?! Озбилно ова? :facepalm:
не е проблемот што ние се акаме у гради ко што викаш ти (или да искористам терминологија на еден ваш фан "ни си може бе") , проблемот е зошто тоа толку тебе те боли?

Член од
30 јануари 2011
Мислења
1.264
Поени од реакции
1.079
не е проблемот што ние се акаме у гради ко што викаш ти (или да искористам терминологија на еден ваш фан "ни си може бе") , проблемот е зошто тоа толку тебе те боли?
Know what, никогаш не сум бил во Лондон, најверојатно нема ни да отидам во наредните 10+ години. Фановите таму нит ги знам колку се на број, нит од колку групи се составени, нит како се организираат, ништо. Освен ако не ми улетала некоја информација или клип по грешка. Следствено на тоа, ич не ми чуе дали во Лондон највеќе фанови имале Фулам, Арсенал или Челси. Така да, не си ми јасен од каде заклучи дека мене ме болело дека Челси немале фанови. Ако е така, ондак пријателон од претходна страна што е за Вест Хем треба да се самоубие, м?

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Know what, никогаш не сум бил во Лондон, најверојатно нема ни да отидам во наредните 10+ години. Фановите таму нит ги знам колку се на број, нит од колку групи се составени, нит како се организираат, ништо. Освен ако не ми улетала некоја информација или клип по грешка. Следствено на тоа, ич не ми чуе дали во Лондон највеќе фанови имале Фулам, Арсенал или Челси. Така да, не си ми јасен од каде заклучи дека мене ме болело дека Челси немале фанови. Ако е така, ондак пријателон од претходна страна што е за Вест Хем треба да се самоубие, м?
Па ти ме цитираше, што значи тебе те засегнал мојот коментар на претходната статистичка табела. Ако толку не ти чуе зошто го правиш сеуште муабетов а ? , мислам дека табелата беше доволно јасна за сите и целиов разговор беше непотребен.

A

Alexander Nevsky

Гостин
Квалитет пред Квантитет.

Сликава е уште од времето на Реј Вилкинс кога играл за Челзи.
Уште од тогаш се знае кој е Гордост на Лондон.
Поздрав:icon_mrgr:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Квалитет пред Квантитет.

Сликава е уште од времето на Реј Вилкинс кога играл за Челзи.
Уште од тогаш се знае кој е Гордост на Лондон.
Поздрав:icon_mrgr:
lol фотошоп сите знаат дека Челзи не постоел пред 2003

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Конечно утре интересна утакмица од 13:45, здосадија веќе Вест Хем :)
Ама нема ништо од 18:30:tapp:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349

Тоа се најдобрите играчи во историја на фудбалот.
Андерсон.

Па огромно празно место.

Па Роналдо.

Па празно место.

Па Марадона.

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom