Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Пријателе, едноставно е. Така! А мислам дека тимот твој има некои лоши кошмари од Челзи.
А и по пишувањево вака ко падобранец избацен, стави прст на глава и замисли се да не си ти сноб.
Навивач сум на Вест Хем, така што фрустрации имам од сите тимови од ПЛ и пола од Ченпионшип, но тоа не го менува фактот дека во Англија генерално сите навивачи на Челзи се 1%.
Тоа е исто како да бидеш навивач на Беверли Хилс, Бел Аир или Водно во случај истите населби да би имале свои фудбалски тимови.

В

Ваздух

Гостин
Навивач сум на Вест Хем, така што фрустрации имам од сите тимови од ПЛ и пола од Ченпионшип, но тоа не го менува фактот дека во Англија генерално сите навивачи на Челзи се 1%.
Тоа е исто како да бидеш навивач на Беверли Хилс, Бел Аир или Водно во случај истите населби да би имале свои фудбалски тимови.
Олку гомна во еден пост немам прочитано. Значи си бил хипстер, зошто нели навиваш за тим што не е во топ 4 во Англија, па да бидеш заебан... јасно ми е.

Ај да речеше во Македонија имало малку навивачи на Челзи, океј. Ама во Англија да кажеш дека се еден процент, треба да си дудук. А си. И те молам, немој за фудбал. Веројатно се разбираш во некоја друга област, ама во оваа не.

И немој да ми сереш дека си постар и дека ти коа си глеал фудбал бла бла бла.

Windfucker

Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Олку гомна во еден пост немам прочитано. Значи си бил хипстер, зошто нели навиваш за тим што не е во топ 4 во Англија, па да бидеш заебан... јасно ми е.

Ај да речеше во Македонија имало малку навивачи на Челзи, океј. Ама во Англија да кажеш дека се еден процент, треба да си дудук. А си. И те молам, немој за фудбал. Веројатно се разбираш во некоја друга област, ама во оваа не.

И немој да ми сереш дека си постар и дека ти коа си глеал фудбал бла бла бла.
Кога реков 1% мислев на ова.

Па и за останатото не си многу далеку од вистината, за волја на неа повеќе фанови во Лондон има Манчестер Јунајтед отколку самиот Челзи.

http://off.net.mk/offside/fudbal/navivachite-na-junajted-ne-se-od-manchester

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Заборавете на најжестокиот дуел неделава, заборавете на Хилзборо, заборавете на Торес, Тевез, Руни, Суарез, заборавете на сите дискусии во врска со било каков ривалитет, заборавете на финансиите, титулите и се друго. Следува ударна вест за љубителите на фудбалот и Премиер Лигата, вест за која сите треба да бидеме обединети, бидејќи нашиот миленик, херој и икона на англискиот фудбал, Емил Хески, потпиша за Австралискиот клуб Њукасл Џетс. Да му посакаме се најдобро во кариерата на големиот топ кој ги уништуваше противниците години и години уназад. Верувам дека на сите ни е жал што повеќе нема да го гледаме овој златен човек во Премиер Лигата. YNWA Emile Heskey! :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Лондон е главен град со премногу што се дојдени таму мпо работа, кај нас популарно наречени провинцијалци, нормално е да има повеќе фанови на други тимови. Тоа е голем град и има исто така премногу лондонски клубови. :)

Баталете ова бе, Фулам го имаа The King himself ♥

В

Ваздух

Гостин
Кога реков 1% мислев на ова.

Па и за останатото не си многу далеку од вистината, за волја на неа повеќе фанови во Лондон има Манчестер Јунајтед отколку самиот Челзи.

http://off.net.mk/offside/fudbal/navivachite-na-junajted-ne-se-od-manchester

Податоциве ти се директно од Лондон претпоставувам, ти си близок со навивачките групи на тоа подрачје. Што не кажа порано, немаше да навлагам во дискусија со тебе.

Прекини да лупаш, навивачите на Челзи се едни од првите хулигани во Англија, пола од нив се уште по затвори, а пола од нив имаат забранет пристап на Стемфорд Бриџ а и на други стадиони.
А прославата по повод титулата во ЛШ, говореше дека сигурно Јунајтед има повеќе фанови од Челзи во самиот Лондон. Чак што више мислам дека и Фулам има, а и Мидлзброу.

И за крај, да. Статијата од оффнет, многу ме разубеди, и сега стварно мислам дека е така.

Вест Хем фан бил бе :facepalm:

Windfucker

Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Податоциве ти се директно од Лондон претпоставувам, ти си близок со навивачките групи на тоа подрачје. Што не кажа порано, немаше да навлагам во дискусија со тебе.

Прекини да лупаш, навивачите на Челзи се едни од првите хулигани во Англија, пола од нив се уште по затвори, а пола од нив имаат забранет пристап на Стемфорд Бриџ а и на други стадиони.
А прославата по повод титулата во ЛШ, говореше дека сигурно Јунајтед има повеќе фанови од Челзи во самиот Лондон. Чак што више мислам дека и Фулам има, а и Мидлзброу.

И за крај, да. Статијата од оффнет, многу ме разубеди, и сега стварно мислам дека е така.

Вест Хем фан бил бе :facepalm:
Фан сум оти навивачите ми се колеги, односно бравари.

Еве ти уште еден податок за навивачите на Челзи, или и тоа за тебе не е валидно.

http://www.talktalk.co.uk/money/latest-features/richest/fans-premierships-wealthiest-by-club.html

Chelsea fans big wallets
But Chelsea fans emerged as England's richest - dwarfing City supporters' bank balances with a typical pay packet of £31,500-a-year.

В

Ваздух

Гостин
Фан сум оти навивачите ми се колеги, односно бравари.

Еве ти уште еден податок за навивачите на Челзи, или и тоа за тебе не е валидно.

http://www.talktalk.co.uk/money/latest-features/richest/fans-premierships-wealthiest-by-club.html

Chelsea fans big wallets
But Chelsea fans emerged as England's richest - dwarfing City supporters' bank balances with a typical pay packet of £31,500-a-year.

Да, и со ток ток ме убеди. Ама сеа ти кењаш за Челзи демек ривали со Вест Хем, а појма неам како го замислиле тоа ривалство, зошто никад не ни биле рамо до рамо со Челзи. Ниту пак со останатите лондонски екипи. Тотенхем, па и Фулам.

Муабетот ти е тапа, и не ми требаат глупави статии да ми кажат нешто што не е така.

Windfucker

Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Да, и со ток ток ме убеди. Ама сеа ти кењаш за Челзи демек ривали со Вест Хем, а појма неам како го замислиле тоа ривалство, зошто никад не ни биле рамо до рамо со Челзи. Ниту пак со останатите лондонски екипи. Тотенхем, па и Фулам.

Муабетот ти е тапа, и не ми требаат глупави статии да ми кажат нешто што не е така.
Како не ривали со Челзи, не се мешаме ние со мазни газиња од Челзи ареа.
Со Милвол братче ние се толчиме.

В

Ваздух

Гостин
Како не ривали со Челзи, не се мешаме ние со мазни газиња од Челзи ареа.
Со Милвол братче ние се толчиме.
Се толчите братче, од позади или... ?

Епа толчите се вие, отпаѓајте од прва лига, ние ќе освојуваме титули.

В

Ваздух

Гостин
И? Глеаш што е муабетот? Тој вика дека сме биле еден процент, а не сме. Вика дека појше Вест Хем имале, а немаат.
Објасни членот погоре, во Лондон има многу доселеници од други градови, само вие полуписмените не го разбирате.

И такви слики другпат не, напатен топџија...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom