Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
1.А што мислите за Бартез?Кога веќе го спомнавте Симан мене ме интересира што мислите за Бартез. Пошто за мене и Бартез и Симан се слични.Добри голмани што при крај на кариера правеа неверојатни глупости.
2.Во темава човек да се изначита неверојатни глупости
3.Вие нормални ли сте бе?Врти сучи пак сите си ја вртите накај историја муабетов. И што ќе смените ако дискутирате за историја?Ќе се промени историјата само затоа што вие имате поинакво мислење?

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Контра пример не е аргумент.

Ама се ми се гледа дека би бил добар портпарол на една политичка партија во Македонија...:icon_lol:
Баш не треба да се контрира со играч. Мене ти ако ми збориш нешто против да речеме Шкртел, ја наместо да ти контрирам и да зборам за Мертесакер, ќе ја продолжам дискусијата околу Шкртел, нема да се вртам да споредувам со ваши играчи. Пошто не е целта на муабетот "нашиот вака - вашиот така", туку едноставна дискусија за еден играч. Зашто вие обратното го праите никад нема да сфатам...
Значи погоре други фанови на Арсенал дадоа мислење за Симан, постираа некои видеа, постираа некои цитати од англичаните што мислат за него и тука требаше да заврши дискусијата, ама не пак вие продолживте со контрирање и почнавте да пишувате како Симан не би влегол во топ 5 голмани на Ливерпул и тн. и дискусијата отиде во друг правец. Значи тоа е тоа, јас не можам да ве убедам да го смените мислењето за некој играч, не ми е ни тоа целта.

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Значи погоре други фанови на Арсенал дадоа мислење за Симан, постираа некои видеа, постираа некои цитати од англичаните што мислат за него и тука требаше да заврши дискусијата, ама не пак вие продолживте со контрирање и почнавте да пишувате како Симан не би влегол во топ 5 голмани на Ливерпул и тн. и дискусијата отиде во друг правец. Значи тоа е тоа, јас не можам да ве убедам да го смените мислењето за некој играч, не ми е ни тоа целта.
И јас постирав видео кое Симан го прикажува во неговото светло.
Цитатите од кого се? Од некој гик форумски од Честерфилд?
Прочитај пак зошто стои „констатацијата за Симан во ливерпул“.
Кој е тој „друг правец на дискусија?“ Ако не се согласам дека Симан беше квалитетен голман? Тој е недозволивиот правец на дискусија?

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
И јас постирав видео кое Симан го прикажува во неговото светло.
Цитатите од кого се? Од некој гик форумски од Честерфилд?
Прочитај пак зошто стои „констатацијата за Симан во ливерпул“.
Кој е тој „друг правец на дискусија?“ Ако не се согласам дека Симан беше квалитетен голман? Тој е недозволивиот правец на дискусија?
По таа логика зошто твоето мислење би било во право?Кој си па ти некој од Македонија што 1 во живот дали го има гледано во живо Симан.

Значи сватете дека со вакви дискусии никаде нема да стигнете.
За него Симан не е добар голман од причините што ги наведе.
За други Симан е добар голман поради причините што ги наведоа.
И готово.

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
1.А што мислите за Бартез?Кога веќе го спомнавте Симан мене ме интересира што мислите за Бартез. Пошто за мене и Бартез и Симан се слични.Добри голмани што при крај на кариера правеа неверојатни глупости.
2.Во темава човек да се изначита неверојатни глупости
3.Вие нормални ли сте бе?Врти сучи пак сите си ја вртите накај историја муабетов. И што ќе смените ако дискутирате за историја?Ќе се промени историјата само затоа што вие имате поинакво мислење?
Бартез тресеше глупости константно и во Монако пред да дојде во Манчестер за разлика од Симан кој беше константен и на крајот од кариерата направи поголеми киксови.

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
По таа логика зошто твоето мислење би било во право?Кој си па ти некој од Македонија што 1 во живот дали го има гледано во живо Симан.

Значи сватете дека со вакви дискусии никаде нема да стигнете.
За него Симан не е добар голман од причините што ги наведе.
За други Симан е добар голман поради причините што ги наведоа.
И готово.
Не заебавај.
Никаде не е напишано дека „морам да сум во право“.
Јас реагирам на апсурдите кои го доведоа Симан да биде во позиција на светец. А никогаш не бил нишшто посебно. Дури и во таква голманска сиромаштија на Островот.
А менува нешто дали сум го гледал Симан или не во ЖИВО?

И уште нешто: дали постои поента воопшто да се дискутира нешто на јавен факинг Форум?
И дали постои поента да се дискутира воопшто, кога „никој не е релевантен фактор да каже дефинитивно“ како што велиш „кој си ти“... кај е дискусијата тука?!
И дали воопшто има смисла да гледаме Англиски фудбал, ако веќе си тргнат на „реалната страна на животот“.

не ми глуми мајка Тереза, во обидите да постанеш сериозен на тема...

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
Не заебавај.
Никаде не е напишано дека „морам да сум во право“.
Јас реагирам на апсурдите кои го доведоа Симан да биде во позиција на светец. А никогаш не бил нишшто посебно. Дури и во таква голманска сиромаштија на Островот.
А менува нешто дали сум го гледал Симан или не во ЖИВО?

И уште нешто: дали постои поента воопшто да се дискутира нешто на јавен факинг Форум?
И дали псотои поента да се дискутира воопшто, кога „никој не е релевантен фактор да каже дефинитивно“ како што велиш „кој си ти“...
И дали воопшто има смисла да гледаме Англиски фудбал, ако веќе си тргнат на „реалната страна на живото“.

не ми глуми мајка Тереза, во обидите да постанеш сериозен на тема...
најмалку ми е поентата да бидам сериозен на темава :D
и оние од религија така си дискутираат на форум па дискусијата им е...

сакам да кажам дека дискусијава не води кон ништо.
Од дискусија за Симан каков голман бил ќе се појави некој друг од страна ќе го навреди едниов за неговото мислење.па овој ќе му врати со навреда ,па овие што навиваат за иста екипа како едниов ќе дојдат во одбрана и така на крај краева тоа ќе личи на све освен на дискусија :)
и тоа "кој си ти" го кажав како одговор на твоето "кои се тие некои пегави англичани"
затоа реков дека вакви дискусии не водат до ништо позитивно

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Бартез тресеше глупости константно и во Монако пред да дојде во Манчестер за разлика од Симан кој беше константен и на крајот од кариерата направи поголеми киксови.
Oдличните партии на СП 1998 година, го дефинираат Бартез како втор голман на сите времиња, веднаш после Симан.
--- надополнето: 16 септември 2012 во 15:53 ---
најмалку ми е поентата да бидам сериозен на темава :D
и оние од религија така си дискутираат на форум па дискусијата им е...

сакам да кажам дека дискусијава не води кон ништо.
Од дискусија за Симан каков голман бил ќе се појави некој друг од страна ќе го навреди едниов за неговото мислење.па овој ќе му врати со навреда ,па овие што навиваат за иста екипа како едниов ќе дојдат во одбрана и така на крај краева тоа ќе личи на све освен на дискусија :)
и тоа "кој си ти" го кажав како одговор на твоето "кои се тие некои пегави англичани"
затоа реков дека вакви дискусии не водат до ништо позитивно
Па да де, кои се тие „коментари на некои пегави Англичани“ пред кои јас требало да молчам, т.е. да застанела дискусијата?
Демек, уау фактор се тие, го фалат Симан, па мора да биде така, нема мрдање.
Гледаш смисла ти во тоа?

И кажи ми, посебно на фудбалски форум, која дискусија води до „нешто позитивно“ и „конструктивно“?

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Oдличните партии на СП 1998 година, го дефинираат Бартез како втор голман на сите времиња, веднаш после Симан.
--- надополнето: 16 септември 2012 во 15:53 ---

Па да де, кои се тие „коментари на некои пегави Англичани“ пред кои јас требало да молчам, т.е. да застанела дискусијата?
Демек, уау фактор се тие, го фалат Симан, па мора да биде така, нема мрдање.
Гледаш смисла ти во тоа?

И кажи ми, посебно на фудбалски форум, која дискусија води до „нешто позитивно“ и „конструктивно“?
Ахахахахаха леле малце ти беше со овие на Арсенал, најде и овие да ги буцнеш. Еве и ја да ти се приклучам. Кудичини додека бранеше у Челзи беше КАМЕН. Навалете!!!!11

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.475
Поени од реакции
10.206
Грешка си за најдобриот голман на сите времиња.Тоа е убедливо Реина поради страшните ментални поддршки на своите колеги - голмани за освојување на Светско и 2 Европски ко трет голман :pos:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
Па нема.т.е. нема тука незнам во светот можда е поинаку ама се сомневам.
Поентава ми беше што овдека од нормална дискусија за Симан поткрепена со факти ова ќе стане расправија меѓу навивачи на Арсенал/Јунајтед кои што на навивачот/ите на Ливерпул им викаат дека се ненормални поради своето мислење и дека нивното мислење е такво поради тоа што навиваат за Ливерпул.

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Грешка си за најдобриот голман на сите времиња.Тоа е убедливо Реина поради страшните ментални поддршки на своите колеги - голмани за освојување на Светско и 2 Европски ко трет голман :pos:
Па може Реина да биде трет на сите времиња, не велам не.
Симан, Бартез, Реина..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom