Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Jaс Симан го фатив во скоро цела негова кариера и можам да кажам дека беше доста квалитетен голман! Сега немам видено до сега јас голман што не направил кикс, па и Симан правеше лоши проценки но тоа не може да му ја намали заслугата дека со него Арсенал освоија доста трофеи!
Неговите настапи за репрезентација не сакам да ги коментирам, зошто англичаните играат тама за репрезентација и не се ни бледа сенка од тоа што се во клубовите!
Ова е мое мислење!

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
И ти бре „трофеите“ му ги препиша?

Знајш колку трофеи има освоено Сандер Вестервелт, можеби најголемата голманска канта на сите времиња?

А тек Дудек... има Лига на прваци освоено, за разлика од mighty Seaman...

Многу јак критериумот за „јак голман“ - по трофеите на тимот.

Браос...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Беговиќ и Ворм се страшни голмани а можеби цел живот ќе останат без трофеи, специфична е голманската позиција. Meanwhile, Кушчак има освоено се што може да се освои :icon_lol:

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245

Знајш колку трофеи има освоено Сандер Вестервелт, можеби најголемата голманска канта на сите времиња?

Многу јак критериумот за „јак голман“ - по трофеите на тимот.

Браос...
Јас го имам гледано Симан, затоа реков заради него имаат освоено титули, а не како тие ти што ги набројуваш, кои немаат заслуга за тоа!
А по се изгледа нешто само контра одиш, ти најпаметен си, најмногу фудбал имаш гледано па се што ќе кажеме ние не е релевантно!
Најдов и јас со кој да се впуштам во дискусија:facepalm:

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Јас го имам гледано Симан, затоа реков заради него имаат освоено титули, а не како тие ти што ги набројуваш, кои немаат заслуга за тоа!
А по се изгледа нешто само контра одиш, ти најпаметен си, најмногу фудбал имаш гледано па се што ќе кажеме ние не е релевантно!
Најдов и јас со кој да се впуштам во дискусија:facepalm:
Дудек ако нема заслуга за купот на прваци од 2005 година, не знам кој има...:icon_lol:

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.475
Поени од реакции
10.206
Двајцата знајме дека го немаш гледано, така да...
Можеби го немам,али многу души ми кажувале за тоа каков бил Симан.Така да да верувам на исфрустриран фан на Ливерпул кој во последните неколку страни со секој се бие,јок.Демек имал 3 кикса и тапа,не чини? Ако сакаш еве да ти најдам видеа од Касиљас,Буфон,Бартез,Кан и нивните грешки.

И иако си го гледал ти не ја,можам да констатирам дека немаш врска :)

(овој пост осеќам ќе ме чини многу на факс) :)
--- надополнето: 16 септември 2012 во 14:40 ---

Али ПЛ...хаха,уствари кога ќе видиш дека Ливерпул нема ПЛ не пак Дудек :pos:
--- надополнето: 16 септември 2012 во 14:41 ---
Почнав и ја со дебилските коментари,тука престанувам.....

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Можеби го немам,али многу души ми кажувале за тоа каков бил Симан.Така да да верувам на исфрустриран фан на Ливерпул кој во последните неколку страни со секој се бие,јок.Демек имал 3 кикса и тапа,не чини? Ако сакаш еве да ти најдам видеа од Касиљас,Буфон,Бартез,Кан и нивните грешки.

И иако си го гледал ти не ја,можам да констатирам дека немаш врска :)

(овој пост осеќам ќе ме чини многу на факс) :)
--- надополнето: 16 септември 2012 во 14:40 ---

Али ПЛ...хаха,уствари кога ќе видиш дека Ливерпул нема ПЛ не пак Дудек :pos:
--- надополнето: 16 септември 2012 во 14:41 ---
Почнав и ја со дебилските коментари,тука престанувам.....
„Ми кажувале“...

Браос...

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Пеле најдобар фудбалер викаш...Го имаш гледано? Браос...
Не знам дали бил најдобар, не се дружам со такви што „можат да ми кажат“.

Но, сепак, статистиките и по некое видео може да помогне да се види дали бил добар или не.

Посебно статистиките.

За разлика од голман за кој ти кажувале како бранел. Џоа Лав Јашин...:icon_lol:

Факе

Член од
6 март 2010
Мислења
9.475
Поени од реакции
10.206
Не знам дали бил најдобар, не се дружам со такви што „можат да ми кажат“.

Но, сепак, статистиките и по некое видео може да помогне да се види дали бил добар или не.

Посебно статистиките.

За разлика од голман за кој ти кажувале како бранел. Џоа Лав Јашин...:icon_lol:

Па од видеата и ја гледам каков е бил Симан...Сега некој шо нејке да ја прифати реалноста поради тоа шо неговиот омилен тим неможел гол да му даде , тоа ти е братче друга работа :sneaky:

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Па од видеата и ја гледам каков е бил Симан...Сега некој шо нејке да ја прифати реалноста поради тоа шо неговиот омилен тим неможел гол да му даде , тоа ти е братче друга работа :sneaky:

какви интервенции при крајот, штета што Ливерпул никад не успеал да го совлада МАГИЧНИОТ Симан.

„Мојот омилен тим не можел гол да му даде“... Симан ме искомплексира сигурно....
Со јаки „аргументи“ се расфрлате, та ти, та колегиве од Менју уште почесто...

Туку, да, Симан е најдобриот голман на сите времиња, оди распрашај се низ маало за потврда.

Да се поштедам себе си од понатамошни аргументирања...

Факе

Член од
6 март 2010
Мислења
9.475
Поени од реакции
10.206
:pos:

Де колеги од Мен Ју,проверете дали сум напишал некаде дека Симан е надобриот голман на сите времиња ?

И шо кога Ливерпул ќе даеле еден гол,а Арсенал 3 ? :pos:

2

~2A

Гостин
Вашите фудбалски знаења не знаевте во кој правец да ги насочите,па се одлучивте кон минатото. Повеќето членови го имаат видено Симан како го прими од Шаќири,па пред тоа ми се чини Роналдињо му даде гол скоро од средината на теренот.... што за мене е просечен голман кој што успеал да игра во репрезентација и добар клуб или можеби тој им бил најјакиот голман во Енглезија, отсекогаш имале проблем на голманската позиција. :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom