Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
:pos:

Де колеги од Мен Ју,проверете дали сум напишал некаде дека Симан е надобриот голман на сите времиња ?

И шо кога Ливерпул ќе даеле еден гол,а Арсенал 3 ? :pos:

Ако некој ги разбира двеве констатации/прашања, нека ми објасни.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.863
Овие фановите на Ливерпул, се најголем очај тука, арно ја бојкотираа темата лани, барем не читавме толлу глупости

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Mоментот кога навивач на Ливерпул ќе се контра со секого на темава само да го отргне вниманието од својот мизерен тим без победа :facepalm:
Или пак нашол да го критикува Симан, а не гледа дека Реина е кривец за преку 50% од головите што ги прима во последно време Ливерпул :tapp:
Киксови секој голман има, и незнам што е тука чудно, еве ти одбрана која ретко кој друг голман ќе ја направи (и пак со ова не кажувам дека бил најдобар голман, туку сакам да ти кажам дека од хејтање нештата подруго се гледаат за разлика од нормалното);)

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Така е, така е...
Твојот најелоквентен пост...:vozbud:
--- надополнето: 16 септември 2012 во 15:08 ---
Mоментот кога навивач на Ливерпул ќе се контра со секого на темава само да го отргне вниманието од својот мизерен тим без победа :facepalm:
Или пак нашол да го критикува Симан, а не гледа дека Реина е кривец за преку 50% од головите што ги прима во последно време Ливерпул :tapp:
Киксови секој голман има, и незнам што е тука чудно, еве ти одбрана која ретко кој друг голман ќе ја направи (и пак со ова не кажувам дека бил најдобар голман, туку сакам да ти кажам дека од хејтање нештата подруго се гледаат за разлика од нормалното);)

Знам дека има 3-4 писмени на форумов, па читајте:
- зошто сум се контрал „со сите“...
- не сум го гледал Реина, за „кој сум мислел дека е најдобар голман“.
- хејтање

Добро бе, ретардирани сте?

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Од кај па ти знаеш какво мислење има он за Реина? Се дискутира Симан, не Реина. Прашај го баш нека ти каже шо мисли он за нашиот голман, не туку лафи безвезе.

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Од кај па ти знаеш какво мислење има он за Реина? Се дискутира Симан, не Реина. Прашај го баш нека ти каже шо мисли он за нашиот голман, не туку лафи безвезе.
Кај прочита дека кажувам какво мислење он имал, ја само кажувам мое мислење и ништо повеќе.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Кај прочита дека кажувам какво мислење он имал, ја само кажувам мое мислење и ништо повеќе.
Викаш дека не гледа дека Реина е кривец за преку 50% од головите што ги прима во последно време Ливерпул. Епа.... гледа... и он гледа, и ја гледам и повеќето од наш фан гледаме. Ако сакаш да тврдиш какво мислење има некој од нас, отвори ни го фан клубот и разгледај си од таму, само не збори на празно.

Не сфаќам зашто само кога се дискутира играч на Арсенал, мора да се контрира со споредување со играч на Ливерпул.

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Викаш дека не гледа дека Реина е кривец за преку 50% од головите што ги прима во последно време Ливерпул. Епа.... гледа... и он гледа, и ја гледам и повеќето од наш фан гледаме. Ако сакаш да тврдиш какво мислење има некој од нас, отвори ни го фан клубот и разгледај си од таму, само не збори на празно.

Не сфаќам зашто само кога се дискутира играч на Арсенал, мора да се контрира со споредување со играч на Ливерпул.
Затоа што фан на Ливерпул почнува со контрањето и како тој играч не бил добар и бла бла бла...... Сигурно нема да му дадам контра пример за играч на Ковентри :icon_lol: , ќе споредиме, штом викаш овој не чинел, да видиме овој вашиов колку чини.

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.848
Поени од реакции
10.651

А за што друго, сигурно нема за титули да се контраат :ROFLMAO:.

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Затоа што фан на Ливерпул почнува со контрањето и како тој играч не бил добар и бла бла бла...... Сигурно нема да му дадам контра пример за играч на Ковентри :icon_lol: , ќе споредиме, штом викаш овој не чинел, да видиме овој вашиов колку чини.
Контра пример не е аргумент.

Ама се ми се гледа дека би бил добар портпарол на една политичка партија во Македонија...:icon_lol:

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Баш не треба да се контрира со играч. Мене ти ако ми збориш нешто против да речеме Шкртел, ја наместо да ти контрирам и да зборам за Мертесакер, ќе ја продолжам дискусијата околу Шкртел, нема да се вртам да споредувам со ваши играчи. Пошто не е целта на муабетот "нашиот вака - вашиот така", туку едноставна дискусија за еден играч. Зашто вие обратното го праите никад нема да сфатам...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom