Ако оваа сезона ја освоите титулата, тоа ќе биде само ради тој НЕиграч.....не сакам да критикувам, не сум таков....ама ова...ова е класично не знаење или дечкото не знае да се справи со притисок....грешки на секој чекор, прави грешка, му ја исправа Лескот, доаѓа топката кај него, пак ја губи...Ливерпул ствара шанса за гол...!!!Pak Savic ja zeznal?
Daleku od toa deka e los defanzivec, talent e, samo moze da se kaze deka mu teram seir na Mancini sto go kikna Onuoha i se resi da se drzi do Savic. Plus Onuoha e igrac od mladinskata skola, ne zasluzi taka da bide isfrlen.Ако оваа сезона ја освоите титулата, тоа ќе биде само ради тој НЕиграч.....не сакам да критикувам, не сум таков....ама ова...ова е класично не знаење или дечкото не знае да се справи со притисок....грешки на секој чекор, прави грешка, му ја исправа Лескот, доаѓа топката кај него, пак ја губи...Ливерпул ствара шанса за гол...!!!
Морам да напоменам, едно огромно за Харт...пријатно изненаден од неговата форма, рефлекси...и дефинитивно голем човек и играч...!!
И да, се разбира неколку за Савич!
Мене ме бараше?^We educated them, and gave them away.....Господеееее
Па пријател, вие ќе бидете одговорни за нивното ментално паѓање, кое на Јунајтед ќе им донесе евентуална 20 титула.^Не те сВаКам (со конотација и тон ко онаа на Сабрина, кога ја прашуваат за тој што ја/го дупел...дали тоа присилно го кажува, ако си го глеал клипот, ти текнува)
Те сфатив брзо одкако го напишав постот...ама ај си викам да не бришам...и комплетно си во право...и јас мислам дека ќе паднат!!!Па пријател, вие ќе бидете одговорни за нивното ментално паѓање, кое на Јунајтед ќе им донесе евентуална 20 титула.
Зошто очигледно е дека лесно потпаѓаат под притисок, мана на малите екипи, сеуште не се голем тим, јбг.
Не е точно, Бартон може да заигра за Ливерпул, Балотели тешка работа.Бартон и Балотели се иста сорта.