Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
На Ари му се заканува 6 месечен затвор. Менталниот отворил нелегална сметка на некои од островите на име на неговото куче. Луд бе :pos:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
^ Зошто да се нервираме бе...јас знам дека сме во битка со Челзи за "голгетеров"...само да видиме кај кој ќе заврши на крај :pos:

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Ај цел тим на Манчестер Сити нека го казнат со по 4 натпревари ако не.. Да може Јунајтед да освои и ФА да бидат задоволни :tapp::tapp:
Разбирам Балотели да добиеше црвен на натпреварот,ама ова е веќе очигледно..

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Па да сакаа да го оштетат Сити Лескот ќе го казнеа, цел товар на кутриот Савиќ ќе паднеше. Вака имаат среќа што Балотели го казнија, напаѓачи имаат еден куп :)

Да добиеше црвен ќе беше Веб за Јунајтед дека бил, вака ФА е за Јунајтед, може и Пипа Мидлтон е, све е за Јунајтед :)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Ај цел тим на Манчестер Сити нека го казнат со по 4 натпревари ако не.. Да може Јунајтед да освои и ФА да бидат задоволни :tapp::tapp:
Те разбирам, и самиот си знаеш дека твојата екипа за ништо не ја бива, па сеа се бориш ко војвода за оваа екипа, и самиот знаеш дека не си во право.....

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.818
Поени од реакции
11.445
Не, муабетов е ајде сега сите ќе се правиме будали зошто досега немало случај после меч да казнат некого, никако не не. На крај краева за да има помалце бубрези јадење нека ја прекрстат лигава во Ферги Барклајс премиер и тоа е тоа, сите среќни и задоволни.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
А што ти е поентата, што сакаш да кажеш дека не заслужува?

Ова е за повеќе од 4 натпревари, можеше сериозно да го повреди... Јас сум за да се воведе некој систем за казнување за неспортски потези посебно вакви дивјачки...
прв испад нека биде 5 натпревари, втор 10, трет 20...
Па да видиме колку фудбалери ќе глумат мангупи

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Ова е за повеќе од 4 натпревари, можеше сериозно да го повреди... Јас сум за да се воведе некој систем за казнување за неспортски потези посебно вакви дивјачки...
Mislam deka saka da kaze deka namerno ne mu dal Veb crven zaso taka ke pauzira 1 mec i da mu pomogne na United, vaka od FA 4 meca mu se fatija :D

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579

Поентата е што ова да го направеше некој Англичанец ке добиеше најмногу 2 натпревари казна.. Треба истите правила да важат за сите. Ако сте ги гледале Стоук секој втор натпревар вакви работи прават и ретко добиваат казни .

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Поентата е што ова да го направеше некој Англичанец ке добиеше најмногу 2 натпревари казна.. Треба истите правила да важат за сите. Ако сте ги гледале Стоук секој втор натпревар вакви работи прават и ретко добиваат казни .
Си научил Стоук играле груб фудбал , дај некое посвежо доказче да видам , пошто јас последниве утакмици на Стоук сите ги имам гледано па нз кај цапале луѓе под нозе...
За груб фудбал ако мислиш дека треба да се казнува тогаш не знам што да ти речам....
И да не требаше 4 утакмици туку, 10-15.
Што ако го осакатеше? Или ајде Марио Балотели <3, This is his style! Jedan i jedinstven , најбољи е ! Не требаше казна не е фер !

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Груба игра или груб ≠ Намерен старт со идеја да повредиш некој

Ова од Балотели е намерно многу убаво се гледа на снимката и за ова треба многу поголеми казни отколку за груба игра...
Да Стоук игра грубо ама не памтам некој волку покварен кај нив да проба намерно да повреди противнички играч.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Еве го најдов мислењево.. Ова ми беше поентата,ама на вас погоре како ви одговара така ги толкувате правилата..

Регуларен пенал беше, и она претходно беше чист црвен а Бало се извлече, не би требало да биде суспендиран зашто и судијата примети а ништо не санкционираше, бар ФА до сега тоа го користеа ко објаснување зашто одредени фудбалери не биле казнети.
Како и да е чиста и заслужена победа на Сити, она на крај на Дефо едноставно на најбрутален начин го казнија, а и не е Дефо крив, топката што ја доби не беше најидеална, овој со крајни напори ја стигна и мислам дека закасни со пасот Бејл.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom